rezasys 0 ارسال شده در مهر 94 سلاممن چند تا قالب برای جوملا 3.3 نصب کردم اما در همه ی قالب ها این مشکل بود که زیر منوها وقتی روی منو موس رو میبرم نمایش داده نمیشه درحالی که تو دموی قالب این کار انجام میشد.در عوض وقتی روی گزینه منو کلیک میکنم حالا موس رو که روی همون گزینه می برم زیر منو هاش نمایش داده میشه !!!!یه نمونه از قالب هایی ک تست کردم اینهhttp://pixelpointplayground.com/december/ممنون میشم راهنمایی کنید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاقاسمی 1,539 ارسال شده در مهر 94 بسته کوییک استارتشو نصب کنید. 1 واکنش ها : rezasys نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
rezasys 0 ارسال شده در مهر 94 بسته نداره نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاقاسمی 1,539 ارسال شده در مهر 94 از کجا گرفتید این قالبو نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
rezasys 0 ارسال شده در مهر 94 درست شد گزینه ی منوی پیشفرض رو از جاری برداشتم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
eaboalfazl 9 ارسال شده در آبان 94 منوی دیگری شخصا بسازید و آدرس دهی کنید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر