mhhossein 13 ارسال شده در مهر 94 با سلاممی خواهم فونت قالب http://herfei.ir/ را به b yekan تغییر دهم .اینکار رو انجام دادمکد زیر رو در ابتدای فایل template.css اضافه کردم کد PHP: @font-face { font-family:'BYekan'; src: url("../fonts/BYekan.eot") /* EOT file for IE */ }@font-face { font-family: yekan; src: url("../fonts/BYekan.TTF") format("truetype"); /* TTF file for CSS3 browsers */ }@font-face { font-family: yekan; src: url("../fonts/BYekan.woff") format('woff'); /* FF3.6+, IE9, Chrome6+, Saf5.1 */ } و سه تا فایل فونت را در پوشه fonts ریختم ولی اعمال نشدممنون میشم راهنمایی فرمایید. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mhhossein 13 ارسال شده در مهر 94 up.... نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mohsen kian 51 ارسال شده در مهر 94 up.... در فایل زیر t3-assets/dev/rtl/templates.ja_sugite.less.modules.less.css خط 473 این کد رو استفاده کن ببین درست میشه font-family:"b yekan"; نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
eaboalfazl 9 ارسال شده در مهر 94 (ویرایش شده) با سلام دوست عزیزه من این همه کار نمیخاد .. قرار نیست برای همه چیز برنامه نویسی و کد نویسی کنیم که. من خودم برای سایت خودم این کارو کردم : برید و نوع فونتی که در سایتتون اجرا میشه رو پوشه اش رو پیدا کنید.. اگر تعداد فونتها زیاد بود و نمیدونید کدوم هست در word با نام فونت امتحان کنید که البته تابلوعه کدومه و فونت مورد نظر را آپلود کنید در محل فونت اصلی و نام هایشان را عوض کن. موفق باشید ویرایش شده مهر 94 توسط eaboalfazl 1 واکنش ها : mohsen kian نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر