aliziaye 2 ارسال شده در شهریور 94 سلام. یه کامپوننت از سایت جومینا دانلود کردم برای اینکه هرکی خواست ی فایلی رو دانلود کنه،اول ایمیلشو بده بعد از اون بتونه فایل رو دریافت کنه. نصب هم کردم ولی بلد نیستم باهاش کار کنم کسی هست که بتونه کمکم کنه و یا اموزشی اگه درباره ی این موضوع داره بهم بده. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
golbazi 31 ارسال شده در شهریور 94 سلام. یه کامپوننت از سایت جومینا دانلود کردم برای اینکه هرکی خواست ی فایلی رو دانلود کنه،اول ایمیلشو بده بعد از اون بتونه فایل رو دریافت کنه. نصب هم کردم ولی بلد نیستم باهاش کار کنم کسی هست که بتونه کمکم کنه و یا اموزشی اگه درباره ی این موضوع داره بهم بده. با سلام اسم کامپوننت لطفا و تنظیماتی که دراین باره انجام داده اید را بیان بفرمایید! نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در شهریور 94 سلام. یه کامپوننت از سایت جومینا دانلود کردم برای اینکه هرکی خواست ی فایلی رو دانلود کنه،اول ایمیلشو بده بعد از اون بتونه فایل رو دریافت کنه. نصب هم کردم ولی بلد نیستم باهاش کار کنم کسی هست که بتونه کمکم کنه و یا اموزشی اگه درباره ی این موضوع داره بهم بده. درود بر شما احتمالا osdownload یا دانلود به ازای دریافت ایمیل رو می گویید مشکل چیه ؟ خیلی ساده از قسمت مدیریت کامپوننت فایل اضافه می کنید سپس از قسمت مدیریت منوها یک منو از این کامپوننت می سازید تمامی تنظیمات در قسمت درج فایل جدید هست که برای هر فایل باید تنظیم شود نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر