چهارسوق 92 ارسال شده در شهریور 94 سلام من سایت دوزبانه کردم قالب پیش فرض روی فارسی وبدون مشکل اما درقالب دوم انگلیسی را پیش فرض میکنم ذخیرراکه میزنم برمیگرده روی خیر منو انگلیسی راهم انتخاب میکنم درسایت به نمایش در نمیاد نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
چهارسوق 92 ارسال شده در شهریور 94 این راهم بگم که به صورت برعکس هم اینجوریه یعنی فرقی نمیکنه فارسی پیش فرض باشه با انگلیسی زبان دوم منوش به نمایش در نمیاد وروی قالب دوم پیش فرض نمیشه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mcpdvc 16 ارسال شده در شهریور 94 باسلام متوجه نشدم لطفا دقیق بگید. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
چهارسوق 92 ارسال شده در شهریور 94 سلام امدی جانم به قربانت ولی حالا چرا ؟ سایت من دوزیانه بود زبان دوم روی قالب دوم پیش فرض نمیشد حالا راهش پیداکردم رفتم داخل جداولش این کارانجام دادم به صورت دستی درست شد باز هم تشکر نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mcpdvc 16 ارسال شده در شهریور 94 خداروشکر نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر