teymoorei 1 ارسال شده در شهریور 94 سلام خدمت دوستان عزیز من یه قالب واسه یه فرودگاه میخوام لطفا دوستان پیشنهادات خودشون رو بدن . لطفا لینک بدید یا یه راهنمایی کاربردی بفرمایید باتشکر نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
musio 346 ارسال شده در شهریور 94 باسلام ببینید بسته به کارایی سایت باید تصمیم بگیرید ، بهترین حالت اینه که اختصاصی نوشته بشه.. یاعلی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
farzane1036 0 ارسال شده در دی 94 سلام من یه قالب فارسی شده کم حجم میخام دارم روی هاست رایگان کار می کنم، محدودیت آپلود دارم ممنون میشم کمکم کنید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
farzane1036 0 ارسال شده در دی 94 اینجا کسی هست که راهنماییم کنه؟ یا برم بازم ازمون و خطا نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
ghadirkiani 214 ارسال شده در دی 94 سلام دوست عزیز سوال جدید رو در تاپیک جدید بپرسید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر