kianesfahan 7 ارسال شده در شهریور 94 با سلام . ما با کامپوننت akeeba از یک سایت بسته نصبی تولید کردیم . الان همان فایل را در هاست اپلود و مراحل نصب را طی میکنیم بعد از اینکه مشخصات دیتابیس را وارد کردیم و خواستیم به مرحله بعد برویم با ارور ذیل مواجه شدیم : An error occurred while restoring the database. The error message can be found below. Click on the × button at the top right of this dialog message to close it and return to the database restoration page. SQL=CREATE DATABASE `na**2_test22 ` CHARACTER SET `utf8` دلیل بروز مشکل چیست ؟ راه حلش چی هست ؟ تصویر نیز ضمینه شد نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
MRDindar 481 ارسال شده در شهریور 94 دوست عزیز یک بار چک کنید ببینید اطلاعات دیتابیس رو درست وارد کردین یا نه؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
MRDindar 481 ارسال شده در شهریور 94 در ضمن یک بار ویدئو آموزش پشتیبان گیری با افزونه آکیبا بکاپ رو که در سایت جومینا منتشر شده به دقت نگاه کنید و با اون پیش برید و ببینید مشکل پا برجاست یا خیر؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
kianesfahan 7 ارسال شده در شهریور 94 سپاس اطلاعات دیتابیس را صحیح وارد کردیم و اون فیلم را هم مشاهده کردیم و دقیقا هم طبق همان عمل کردیم دلیل بروز این خطا چیست ؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
MRDindar 481 ارسال شده در شهریور 94 ببینید الان که دقت میکنم این موضوع مربوط به utf8 نبودن جداولتون میشه و باید طبق پست دوم این تاپیک عمل کنید و سپس بکاپ بگیرید! http://forum.joomina.ir/topic/31522-%D9%85%D8%B4%DA%A9%D9%84-%D8%A8%D8%A7-%D8%B3%DB%8C%D8%B3%D8%AA%D9%85-%D9%86%D8%B8%D8%B1%D8%A7%D8%AA-%DA%A9%D8%A72/?hl=utf8#entry145934 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
kianesfahan 7 ارسال شده در شهریور 94 متوجه اموزش پست فوق نشدم !!! باید چه کاری کنیم ؟ از طریق دیتابیس یا خود افزونه نمی شود تغییر داد ؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
MRDindar 481 ارسال شده در شهریور 94 واضح نوشتم خواستید براتون فیلمش رو ارسال میکنم البته این فایل چند وقتیه در حال نگارشه داره اسکریپت میشه هنوز کامل نیست اما من براتون توی پیام خصوصی ارسال میکنم تا مشکلتون حل بشه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
kianesfahan 7 ارسال شده در شهریور 94 ممنون میشم ارسال فرمائید و لطف کنید یک توضیحی بدهید که این چی هست و به چه دردی میخورد ؟ سپاس نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
kianesfahan 7 ارسال شده در شهریور 94 دوست عزیز بنده منتظر پیغام شما هستم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
MRDindar 481 ارسال شده در شهریور 94 چشم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر