ojube 0 ارسال شده در فروردین 90 با سلام من یه مشکل عجیب با جوملا 1.5 پیدا کردم . من متن که ارسال میکنم این متنم تو سایتم به صورت نصفه نشون میده ، یعنی متنم به جای اینکه به اخر سطر رسید باید بیاد سره سطر ولی همین جوری ادامه پیدا میکنه و میره زیره قالب نشون نمیده . میشه راهنماییم کنین که چیکار باید کنم درست کنم . اینم ادرس خودتون برین ببینید http://www.nemati.gigfa.com برین مطلب تجارت رو بخونید متوجه میشین . نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
فرحزادیان 947 ارسال شده در فروردین 90 با سلام به انجمن جومینا خوش آمدید با قالب های دیگر هم تست کنید... متونتون رو اگر بصورت دستی در ادیتور وارد نیم کنید و در واقع کپی و پیست می کنید ابتدا متن رو به یک فایل text یا noteped ببرید و از اونجا کپی و در ادیتور پیست کنید و ... موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
ojube 0 ارسال شده در فروردین 90 با سلام به انجمن جومینا خوش آمدید با قالب های دیگر هم تست کنید... متونتون رو اگر بصورت دستی در ادیتور وارد نیم کنید و در واقع کپی و پیست می کنید ابتدا متن رو به یک فایل text یا noteped ببرید و از اونجا کپی و در ادیتور پیست کنید و ... موفق باشید نه رو قالب های دیگه هم تست کردم ولی درست نمیشه ، بعدش اینا رو خودم مینویسم . کپی نمیکنم . نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مـرادی 155 ارسال شده در فروردین 90 سلام شما احتمالا یکی از مطالب سایتتون رو کپی پیست کردید دنبال اون مطلب بگردید. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
ojube 0 ارسال شده در فروردین 90 دوستان من اون مطلب تجارت که گفتم برین ببینید رو برا چی باید کپی کنم . من خودم نوشتم میگم رو قالب های دیگه هم تست کردم ولی بازم نمیشه . نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر