masoud_ra 0 ارسال شده در مرداد 94 سلام دوستان من یه قالب درست کردم ولی هر کاری که می کنم این فوتر نمیچسبه به پایین سایت ( اومده زیر منو قرار گرفته)توی index اخر از همه موقعیت ها تعریف شده داخل templatedetails هم اخر تعریف شده ولی اینجوریه !!!میشه یه نگاه کنید راهنمایی کنید لینک سایت نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
MRDindar 481 ارسال شده در مرداد 94 سلام دوستان من یه قالب درست کردم ولی هر کاری که می کنم این فوتر نمیچسبه به پایین سایت ( اومده زیر منو قرار گرفته) توی index اخر از همه موقعیت ها تعریف شده داخل templatedetails هم اخر تعریف شده ولی اینجوریه !!! میشه یه نگاه کنید راهنمایی کنید لینک سایت عزیز بنده چیزی رو که گفتید رو ندیدم اما سرعت لود سایتتون خیلی پایینه!!! در پناه ایزد نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
masoud_ra 0 ارسال شده در مرداد 94 عزیز بنده چیزی رو که گفتید رو ندیدم اما سرعت لود سایتتون خیلی پایینه!!! در پناه ایزد برای هاستشه مشکلی نیست. دوسته عزیز بنده می گم اومده زیر منو قرار گرفته یه عکس هستش هم هدر هم فوتر عکس دارن که هدر سره جاشه مشکلی نیست ولی فوتر اومده زیر منو قرار گرفته نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاقاسمی 1,539 ارسال شده در مرداد 94 مشکلی مشاهده نشد فوتر در پایین سایت است. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر