keyhan7 0 ارسال شده در مرداد 94 سلام من سیستم فروش فایل رو نصب کردم و روی سرور پلاگین Source Guardian نصب شده ولی وقتی میخام وارد لیست کالا ها بشم وقتی کلیک میکنم صفحه سفید میاد مشکل چیه؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mohsen kian 51 ارسال شده در مرداد 94 سلام من سیستم فروش فایل رو نصب کردم و روی سرور پلاگین Source Guardian نصب شده ولی وقتی میخام وارد لیست کالا ها بشم وقتی کلیک میکنم صفحه سفید میاد مشکل چیه؟ از کدام سیستم فروش فایل و جوملا استفاده می کنید؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاقاسمی 1,539 ارسال شده در مرداد 94 از تنظیمات کلی سربرگ سرور نمایش خطا رو روی حداکثر قرار بدید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
keyhan7 0 ارسال شده در مرداد 94 روی حداکثر قرار دادم ی سری نوشته بالای قالب اومد و درست نشد ازین سیستم فروش فایل که داخل پی لاین هست استفاده میکنم توی تصویر زیر مشخص شده نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mohsen kian 51 ارسال شده در مرداد 94 روی حداکثر قرار دادم ی سری نوشته بالای قالب اومد و درست نشد ازین سیستم فروش فایل که داخل پی لاین هست استفاده میکنم توی تصویر زیر مشخص شده دوست عزیز پیشنهاد می کنم از سیستم فروش فایل جومینا استفاده کنی. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاقاسمی 1,539 ارسال شده در مرداد 94 نوشته ها رو قرار بدید از جوملا 2.5 استفاده می کنید یا 3؟ اگه از 2.5 استفاده میکنید امکان ارتقا به جوملا 3 دارید یا خیر؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر