llkka 0 ارسال شده در مرداد 94 سلام من سایتم رو در لوکال درست کردم و با akeba به هاست انتقال دادم ولی خطای internal server میده با پشتیبانی هم مکاتبه کردم و حتی فایل htacees رو پاک کردم ولی بازهم درست نشد ممنون میشم کسی راهنمایی کنه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
MRDindar 481 ارسال شده در مرداد 94 با سلام دوست عزیز من هم قبلا این کار رو انجام و به مشکل شما هم برخوردم اگر به نتیجه رسیدید به من هم اطلاع بدید چون من خیلی تلاش کردم اما به نتیجه ای نرسیدم و اولین پروژه ای که داشتم شکست خورد و از اون موقع به بعد که حدود 5 ماهی میشه اصلا با جوملا کار نکردم! 1 واکنش ها : mehdieternal نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاقاسمی 1,539 ارسال شده در مرداد 94 سوال 1: آیا از جوملای جومینا استفاده می کنید؟ سوال2: اگر پاسخ سوال اول بله است آیا هنگام انتقال به صفحه نصب به آدرس زیر منتقل می شوید؟ /installation/index.html سوال 3: اگر پاسخ سوال دوم هم بله است عبارت html را در نوار آدرس به php تغییر دهید. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
MRDindar 481 ارسال شده در مرداد 94 دوست عزیز فکرکنم بعد از نصب این اتفاق می افتد و علت بخاطر وارد کردن گزینه ی Live site URL است. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاقاسمی 1,539 ارسال شده در مرداد 94 در تاپیک سیستم پشتیبانی گیری اکیبا بکاپ که لینکش در امضای من قرار داره ویدیوی آموزشی آقای تهرانی رو مشاهده کنید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
llkka 0 ارسال شده در مرداد 94 (ویرایش شده) سلام من سایتم رو در لوکال درست کردم و با akeba به هاست انتقال دادم ولی خطای internal server میده با پشتیبانی هم مکاتبه کردم و حتی فایل htacees رو پاک کردم ولی بازهم درست نشد ممنون میشم کسی راهنمایی کنه در تاپیک سیستم پشتیبانی گیری اکیبا بکاپ که لینکش در امضای من قرار داره ویدیوی آموزشی آقای تهرانی رو مشاهده کنید سلام دوستان مشکل حل شد با عوض کردن هاست درست بجای joomina host از .bertina.ir استفاده کردم و بودن هیچ دردسری سایت با همان بسته نصبی بالا آمد ولی نمیدونم چرا تیم پشتیبانی joominahost قبول نمیکنه که مشکل از هاست بود است باتشکر از راهنمایی هاتون ویرایش شده مرداد 94 توسط llkka نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
llkka 0 ارسال شده در مرداد 94 سوال 1: آیا از جوملای جومینا استفاده می کنید؟ سوال2: اگر پاسخ سوال اول بله است آیا هنگام انتقال به صفحه نصب به آدرس زیر منتقل می شوید؟ /installation/index.html سوال 3: اگر پاسخ سوال دوم هم بله است عبارت html را در نوار آدرس به php تغییر دهید.سلام سلام کلن بعد از زدن نام دامنه اصلا به قسمت /installation/index.html نمیرسه ودر همان اول کار error مورد نظر رو می دهد نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
MRDindar 481 ارسال شده در مرداد 94 در تاپیک سیستم پشتیبانی گیری اکیبا بکاپ که لینکش در امضای من قرار داره ویدیوی آموزشی آقای تهرانی رو مشاهده کنید با سلام آقای قاسمی من چند وقت پیش یه سایتی روی لوکال کار کردم اما بعد از چند بار انتقال فقط تونستم بخش مدیریت رو بالا بیارم و سایت بصورت یک صفحه سفید لود می شد نمایش ارور ها رو هم روشن کردم و ارور ها رو بر طرف کرد با کمک یکی از دوستان اما باز نشد پشتیبانی سایت فارسی ساز قالب هم چیزی رو گردن نگرفت من آخر نفهمیدم مشکل از کار من بود از قالب بود از چی بود نفهمیدم اصلا خیلی حالم گرفته شد 6 ماه بود با جوملا کار نکرده بودم تا اینکه امروز اون هم برای راهنمایی یکی از دوستان با جوملا کار کردم میشه راهنمایی کنید مشکل پیدا بشه ممنون میشم. شاد و سلامت در پناه ایزد نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
MRDindar 481 ارسال شده در مرداد 94 با سلام آقای قاسمی من چند وقت پیش یه سایتی روی لوکال کار کردم اما بعد از چند بار انتقال فقط تونستم بخش مدیریت رو بالا بیارم و سایت بصورت یک صفحه سفید لود می شد نمایش ارور ها رو هم روشن کردم و ارور ها رو بر طرف کرد با کمک یکی از دوستان اما باز نشد پشتیبانی سایت فارسی ساز قالب هم چیزی رو گردن نگرفت من آخر نفهمیدم مشکل از کار من بود از قالب بود از چی بود نفهمیدم اصلا خیلی حالم گرفته شد 6 ماه بود با جوملا کار نکرده بودم تا اینکه امروز اون هم برای راهنمایی یکی از دوستان با جوملا کار کردم میشه راهنمایی کنید مشکل پیدا بشه ممنون میشم. شاد و سلامت در پناه ایزد استاد قاسمی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاقاسمی 1,539 ارسال شده در مرداد 94 دوست عزیز دلیل اینکه گفتم ویدیو رو نگاه کنید این بود که شاید قسمتی از پشتیبان گیری رو دارید اشتباه انجام میدید آیا در قسمت پروفایل بکاپ گیری روی زیپ قرار دارد؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
MRDindar 481 ارسال شده در مرداد 94 دوست عزیز دلیل اینکه گفتم ویدیو رو نگاه کنید این بود که شاید قسمتی از پشتیبان گیری رو دارید اشتباه انجام میدید آیا در قسمت پروفایل بکاپ گیری روی زیپ قرار دارد؟ بله من مرحله به مرحله با ویدئو و افزونه پشتیبان گیر جومینا پیش رفتم. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاقاسمی 1,539 ارسال شده در مرداد 94 روی یک جوملا دیگر افزونه را نصب کنید و چک کنید من تابحال مشکلی با این افزونه نداشته ام نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
MRDindar 481 ارسال شده در مرداد 94 روی یک جوملا دیگر افزونه را نصب کنید و چک کنید من تابحال مشکلی با این افزونه نداشته ام استاد قاسمی جوملا و قالب آن برای سایت جومیست و قالب هم قالب پلاس و برای شرکت اسمارت ادانز است. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاقاسمی 1,539 ارسال شده در مرداد 94 استاد قاسمی جوملا و قالب آن برای سایت جومیست و قالب هم قالب پلاس و برای شرکت اسمارت ادانز است. دوست من کاری به شرکت و سایت ارائه دهنده ندارم جوملا فارسی جومینا را یکبار نصب کنید و تست کنید ببینید این مشکل را دارید یا خیر؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر