farokh110 5 ارسال شده در مرداد 94 سلام پس از نصب قالب ستاره، با این مشکل مواجه شدم برای حذف یک آیتم از منوی تاپ آن، (آیتیم ویژگی ها) با این ارور مواجه می شوم و حذف یا عدم انتشار نمی شود هشدارexception 'RuntimeException' with message 'MenusTableMenu::publish(Array, 0, 872) checked-out conflict.' in E:\xampp\htdocs\6\libraries\joomla\table\nested.php:912 Stack trace: #0 E:\xampp\htdocs\6\libraries\legacy\model\admin.php(857): JTableNested->publish(Array, 0, '872') #1 E:\xampp\htdocs\6\administrator\components\com_menus\models\item.php(1413): JModelAdmin->publish(Array, 0) #2 E:\xampp\htdocs\6\libraries\legacy\controller\admin.php(189): MenusModelItem->publish(Array, 0) #3 E:\xampp\htdocs\6\libraries\legacy\controller\legacy.php(722): JControllerAdmin->publish() #4 E:\xampp\htdocs\6\administrator\components\com_menus\menus.php(18): JControllerLegacy->execute('unpublish') #5 E:\xampp\htdocs\6\libraries\legacy\component\helper.php(359): require_once('E:\\xampp\\htdocs...') #6 E:\xampp\htdocs\6\libraries\legacy\component\helper.php(339): JComponentHelper::executeComponent('E:\\xampp\\htdocs...') #7 E:\xampp\htdocs\6\administrator\includes\application.php(158): JComponentHelper::renderComponent('com_menus') #8 E:\xampp\htdocs\6\administrator\index.php(54): JAdministrator->dispatch() #9 {main} نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در مرداد 94 درود بر شما حذف منو از آیتم مدیریت جوملا منظور تان است ؟ فکر نکنم ربطی به قالب داشته باشد با تعویض قالب مشکل حل می شود ؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
farokh110 5 ارسال شده در مرداد 94 بله یک آیتم در منوست که مربوط به معرفی قالب است قالب با اطلاعات نمونه است و به صورت بسته نصبی، نصبش کردم یعنی همین قالب مد نظرم است نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
farokh110 5 ارسال شده در مرداد 94 درود بر شما حذف منو از آیتم مدیریت جوملا منظور تان است ؟ فکر نکنم ربطی به قالب داشته باشد با تعویض قالب مشکل حل می شود ؟ مجبور شدم از دیتابیس حذفش کنم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر