mohsen-73 8 ارسال شده در تیر 94 سلام خسته نباشید من در سایتم هنگامی که کاربری ثبت نام میکنه براش ایمیل ارسال نمیشه و در داخل مدیریت جوملا برای من پیغام خطا به این مضمون میاد یک خطا در هنگام ارسال ایمیل ثبت نام اتفاق افتاده است. خطا به این صورت است: متن ایمیل خالی است کاربری که قصد ثبت نام داشت: demo نمیدونم باید چکار کنم تنظیمات ایمیل SMTP سایت هم درسته و درموارد دیگه کار میکنه در ضمن چجوری میشه متن ارسالی به مدیر سایت و کاربرا رو تغییر داد؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در تیر 94 درود بر شما جوملاتون برای چه تیمی رو استفاده می کنید ؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mohsen-73 8 ارسال شده در تیر 94 جوملا فراسی دات کام استفاده می کنم نسخه 3.3.6 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاقاسمی 1,539 ارسال شده در تیر 94 یکبار جوملای جومینا رو نصب کنید و تست کنید آیا مشکل پابرجاست یا خیر؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر