mohsen kian 51 ارسال شده در تیر 94 با سلام بنده به عنوان عضو کوچکی از جومینا یک انتقاد از سایت دارم زمانی که روی برخی از موضوعات برای دانلود ماژول یا کامپوننت کلیک می کنیم با فایل غیر مرتبط در آن مواجه می شویم . می خواستم در صورت امکان دلیل این امر را بدانم.بطور مثال در آدرس زیر http://www.joomina.ir/joomla-farsi-extensions/joomla-farsi-extension-site-facility/register-login/%D8%A7%D8%B6%D8%A7%D9%81%D9%87-%D9%86%D9%85%D9%88%D8%AF%D9%86-%D9%81%DB%8C%D9%84%D8%AF-%D8%AB%D8%A8%D8%AA-%D9%86%D8%A7%D9%85-%D8%AF%D8%B1-%D8%AC%D9%88%D9%85%D9%84%D8%A7-2-5.html با عرض معذرت بابت جسارتی که شد. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در تیر 94 درود بر شما اگر منظورتون اینه که چرا فوکا دانلود قرار گرفته باید عرض کنم به احتمال 99 درصد عمدی نبوده ای دی هایی که برای فایل ها در جی دانلودز هست احتمالا قاطی شده و این شکلی شده سعی می شود رفع شود 1 واکنش ها : mohsen kian نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mohsen kian 51 ارسال شده در تیر 94 درود بر شما اگر منظورتون اینه که چرا فوکا دانلود قرار گرفته باید عرض کنم به احتمال 99 درصد عمدی نبوده ای دی هایی که برای فایل ها در جی دانلودز هست احتمالا قاطی شده و این شکلی شده سعی می شود رفع شود با تشکر از شما دوست گرامی فقط این مورد نیست، اگر لطف کنید کامپوننت املاک را هم درست کنید ممنون می شوم با تشکر فراوان نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mohsen kian 51 ارسال شده در مرداد 94 با تشکر از شما دوست گرامی فقط این مورد نیست، اگر لطف کنید کامپوننت املاک را هم درست کنید ممنون می شوم با تشکر فراوان دوستان عزیز جومینایی میشه لطفا موارد را برطرف کنید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر