nasrin-r 2 ارسال شده در تیر 94 من به این خطا برخورد کردم خواهشا هر کس میدونه کمک کنه Fatal error: Class 'jViewLegacy' not found in C:\wamp\www\joomla3\administrator\components\com_jn_ads\views\Customerlist\view.html.php هر چی گشتم توی اینترنت نفهمیدم چه جوری برطرف کنم من از جوملا 3.3.6 استفاده میکنم . نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
gilangraphic 93 ارسال شده در تیر 94 یه بسته ی خام جوملا توی پوشه ومپتون مجدد بریزید و بعد اکسترکت کنید و پوشه ی installation رو حذف کنید.ببینیددرست میشه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاقاسمی 1,539 ارسال شده در تیر 94 کلاس jViewLegacy رو تعریف نکردید توی فایل C:\wamp\www\joomla3\administrator\components\com_jn_ads\views\Customerlist\view.html.php از خود ارور معلومه دیگه در ضمن لطفا به متن امضای بنده توجه کنید و از این ببعد سوالاتتون رو در تالار به طور کامل مطرح کنید چون در پیام خصوصی به من گفتید که خودتون دارید کامپوننت مینویسید و اینجا ننوشتید. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر