rankafza 2 ارسال شده در تیر 94 سلام و وقت بخیر ببخشید من زمانیکه میخوام کامپوننت فروش فایل 3 رو نصب کنم با ارور زیر مواجه میشه. لطفا کمکم کنید. بدجور کارم گیره. مرسی 1146 Table 'digital6_daramad.nh0rk_filesellconfig' doesn't exist SQL=SHOW FULL COLUMNS FROM `nh0rk_filesellconfig` نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
musio 346 ارسال شده در تیر 94 باسلام یکبار کامل پاک کنید ومجدد نصب کنید اگر نشد ، در یک جوملای خام هم تست کنید.. یاعلی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
rankafza 2 ارسال شده در تیر 94 مشکل برطرف شده اما یه مشکل جدید پیدا شد که وقتی متن مینوسیم در سیستم فروش فایل در ادامه مطلب و متن رو رنگی می کنم و عکس میزارم بعد از ذخیرع سازی کل عکس و متن پاک میشه. مشکل چی هست؟ 1 واکنش ها : chavosh نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
hamidjj 5 ارسال شده در تیر 94 مشکل برطرف شده اما یه مشکل جدید پیدا شد که وقتی متن مینوسیم در سیستم فروش فایل در ادامه مطلب و متن رو رنگی می کنم و عکس میزارم بعد از ذخیرع سازی کل عکس و متن پاک میشه. مشکل چی هست؟ اساسی ترین مشکل همینه که تو قسمت ادامه مطلب هیچ کدی نباید باشه! شما حتی نمیتونی یه کلمه رو وسطچین کنی! واسه همین من مجبور شدم فایل ها رو تو مطلب بذارم و مشکل بعدی اینه که نمیشه لینک ادامه مطلب رو حذف کرد. کامپوننت ارجاع هم با لینکای فروش فایل جومینا کار نمیکنه 1 واکنش ها : chavosh نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر