hdiz 0 ارسال شده در تیر 94 سلام یه قالب دانلود کردم مال جوملا 3 و به بالا اما وقتی براش منو میسازم یا مطلب میذارم از چپ به راست.چجوری از راست به چپش کنم؟ اینم قالب: http://joomlaskins.net/joomla-3-3-template-free/ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاقاسمی 1,539 ارسال شده در تیر 94 آیا قالب مورد نظر از rtl پیشتیبانی می کند؟ لطفا آدرس سایت خودتان را قرار داده و منوی فارسی ایجاد کنید تا بررسی شود نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
hdiz 0 ارسال شده در تیر 94 (ویرایش شده) دارم روی لوکال میسازم. چجوری بفهمم ازrtl پشتیبانی میکنه یا نه؟ ویرایش شده تیر 94 توسط hdiz نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاقاسمی 1,539 ارسال شده در تیر 94 زبان سایت رو فارسی بزارید ببینید راست به چپ میشه؟ اگه نمیشه باید rtl اش کنید و درصورتی که از نحوه rtl کردن و css آشنایی ندارید با سامانه sos110.ir ارتباط برقرار کنید. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر