mylove_iman 12 ارسال شده در تیر 94 سلام دوستان من يه سايتي دارم ميخوام يه سري فيلم آموزشي براي اعضام بزارم ولي نميخوام اعضا به هيچ عنوان فيلم ها را بتونن نه دانلود کنن نه ذخيره کنن آيا راهي هست ممنون ميشم در اين رابطه کلا راهنماييم کنيد کلا نميدونم بايد چکار کنم از چي استفاده کنم ممنونم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در تیر 94 درود بر شما اگر قصد فروش دارید می تونید از اسکریپت فروش فایل جومینا منتشر کرده استفاده کنید در سایت جومینا بگردید 1 واکنش ها : mylove_iman نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mylove_iman 12 ارسال شده در تیر 94 نه قصد فروختن نيست ميخوام نگاه کنن ولي يه هيچ عنوان دانلود نشه نميشه نه يوتيوپ داره چکارميکنه؟؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در تیر 94 درود بر شما چرا میشه اما باید بصورت کاملا کدنویسی ی قوی انجام بشه متسفانه بنده افزونه ای که این قابلیت رو داشته باشه ندیدم بدین معنی نیست که نباشه امکان داره که باشه شما بگردید شاید بتونید پیدا کنید 1 واکنش ها : mylove_iman نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mylove_iman 12 ارسال شده در تیر 94 اين فابليت يعني چطوريه ميان راست کليک ماوس را قفل ميکنن منظورم اينکه بايد چکار کرد که جلو دانلود را بگيريم کد را قفل کنم راست کليک را قفل کنم چکار کنم؟؟ ممنونم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاقاسمی 1,539 ارسال شده در تیر 94 احتمالا آدرس دانلود رو به صورت کد شده در میارن 1 واکنش ها : mylove_iman نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر