sahiyan 2 ارسال شده در تیر 94 (ویرایش شده) عرض سلام خدمت اساتید بزرگوار من مشکلی دارم در قالبم و اون اینه که هر عکسی در مطلب میزارم موقع نمایش در سایت گاها 4-5 برابر بزرگتر میشه و این دلیلش به این برمیگرده که قالب اتوماتیک سعی میکنه که عکس هایی که عرض کمتری دارن رو ریسایز کنه تا با ستون مطلب فیت بشه که این کار باعث میشه گاها ارتفاع عکس 5 برابر بشه! نمونش در این پست! http://cadplus.co/index.php/17-animals/animals-2d/45-dog-005-1675 چطور میتونم جلوی این کار رو بگیرم؟ ویرایش شده تیر 94 توسط sahiyan نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
musio 346 ارسال شده در تیر 94 باسلام خوب خودتون بهش استایل بدید .. عرض و ارتفاعش رو تنظیم کنید.. یاعلی 2 واکنش ها : sahiyan و رضاقاسمی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
sahiyan 2 ارسال شده در تیر 94 باسلام خوب خودتون بهش استایل بدید .. عرض و ارتفاعش رو تنظیم کنید.. یاعلی جناب منظورتون این هستش که سایز عکس رو تنظیم کنم موقع درج مطلب؟ اگر منظورتون این هستش که باید بگم سایز عکس استاندارده! قالب اتوماتیک خودش بزرگ میکنه یا شاید من متوجه منظور شما نشدم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
musio 346 ارسال شده در تیر 94 باسلام ببینید درسته که عکس شما استاندارد هست ، ولی شما دارید میگید که عکس رو ریسایز میکنه خوب این استایل رو توی css تون اضافه کنید .item_fulltext img { width: auto; } یاعلی 1 واکنش ها : sahiyan نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
sahiyan 2 ارسال شده در تیر 94 باسلام ببینید درسته که عکس شما استاندارد هست ، ولی شما دارید میگید که عکس رو ریسایز میکنه خوب این استایل رو توی css تون اضافه کنید .item_fulltext img { width: auto; } یاعلی ممنونم جناب شعاع به لطف کمک و اهنمایی شما تونستم با همین کد و بجای کلمه اوتو طول و عرض رو واسه عکس مشخص کنم ولی همچنان ریشه معضل پابرجاست و ظاهرا خشکیده نمیشه! و اون اینکه قالب علاقه داره هر طور شده عکسها رو در مطالب بزرگ کنه ! و خودسر ارتفاع عکس رو اونقدر بلند میکنه که عرض عکس با قالب فیت بشه! در هرصورت بابت راهنمایی شما ممنونم 1 واکنش ها : musio نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
musio 346 ارسال شده در تیر 94 باسلام خواهش میکنم! یاعلی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر