nima78400 1 ارسال شده در خرداد 94 سلام به نظرتون بهترین درگاه بانک چیه؟ با پشتیبانی به پرداخت هم صحبت کرده ام نمی دونم چرا سند مالکیت و اصل شناسنامه باید ارایه بدیم ! اخه من که شهرستانم برای یه شناسنامه باید بیام تهران ؟ ایا کسی تا حالا اقدام کرده . نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
چهارسوق 92 ارسال شده در خرداد 94 سلام من مدارک به شعبه ملتی که حساب باز کرده بودم دادم به سایت به پرداخت برو ودر قسمت مربوطه ببین چه چیزی نیازه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
nima78400 1 ارسال شده در خرداد 94 سلام من مدارک به شعبه ملتی که حساب باز کرده بودم دادم به سایت به پرداخت برو ودر قسمت مربوطه ببین چه چیزی نیازه با پشتیبانیش هم صحبت کردم خیلی سخت می گیرند :مدارک مورد نیاز :مشتریان حقیقی اصل و کپی شناسنامه و کارت ملی مالک سایت نداشتن مطالبات معوق و چک برگشتی در سیستم بانکی کشور دارا بودن اسناد تملیکی و استیجاری مرتبط با محل فعالیت امکان ارائه مجوزهای رسمی از مراجع ذیصلاح جهت کسب و کار اینترنتی دارا بودن آدرس اینترنتی (دامنه) با پسوندهای مجاز نظیر .com , .org , .net , .biz , .ir (All .ir SubDomain like .co.ir or .ac.ir and ...) نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
چهارسوق 92 ارسال شده در خرداد 94 سلام دوتا گذینه اول که مشکلی نداره سومی یک اجاره نامه سوری ببربانک چهارمی نماد اعتماد باید بگیری پنجمی هم مشکلی نداره نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
nima78400 1 ارسال شده در خرداد 94 سلام دوتا گذینه اول که مشکلی نداره سومی یک اجاره نامه سوری ببربانک چهارمی نماد اعتماد باید بگیری پنجمی هم مشکلی نداره راستش با بانک صحبت کردم (ملت شعبه هتل پل ) میگه به ما مربوط نمیشه با به پرداخت صحبت کنید حالا یه شعبه دیگه میرم ببینم چی میگند نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در خرداد 94 درود بر شما شما در قسمت مشکلات » جوملا 2.5 تاپیک زدید ولی اصلا تاپیک تون به این بخش ربطی نداره در حقیقت ربطی به جوملا هم نداره بنده یک راهنمایی می کنم و از شما خواهش می کنم این گونه بحث ها را در تالار نکنید زیرا به حوزه فعالیت این تالار مربوط نیست می توانید در یغام خصوصی با دوستان و شخص هایی که در این زمینه اطلاعات دارند مکاتبه کنید درگاه بانک ها تحت نظر شاپرک هستند و شاپرک هم از شما نماد اعتماد می خواهد تا به شما درگاه بدهد شما ابتدا باید نماد اعتماد داشته باشید که سایت نماد اعتماد را در نت جستجو کنید نماد اعتماد زیر نظر وزارت صنعت و معدن می باشد بعد از نماد اعتماد بانک به شما درگاه می دهند اگر نمی توانید نماد اعتماد بگیرید باید یکی از درگاه های واسط مانند زرین پل یا پارس پال یا ... تاپیک منتقل شد نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر