sheerkoshan 1 ارسال شده در اردیبهشت 94 با سلام موقع کلیک بر روی منو آیتمی که به ویرایش پروفایل کاربر لینک است یه قسمت اول پروفایل کاربر در وسط ویرایش تنظیمات اصلی و در انتها اطلاعات دیگر پروفایل جهت ویرایش به نمایش در می آید من می خواهم بخش وسط که ویرایش تنظیمات اصلی است از این صفحه ویرایش حذف شود کدام فایل را باید ویرایش کنم؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
musio 346 ارسال شده در اردیبهشت 94 باسلام توی تنظیمات قسمت کاربران امکانش فراهم شده یاعلی 1 واکنش ها : sheerkoshan نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
sheerkoshan 1 ارسال شده در اردیبهشت 94 ممنون دوست مهربان این قسمت رو زیر و رو کرده بودم اما گزینه مربوطه رو نمی دونستم . به هر حال ممنون نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
milad1375 0 ارسال شده در اردیبهشت 94 باسلام این قسمت رابا چی ساختی میشه بگی در عکس قسمت آخرومیگام یعنی کد ملی این ها نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
musio 346 ارسال شده در اردیبهشت 94 باسلام دوست عزیز اگر درست یادم بیاد یک پلاگین هست که پیش فرض در جوملا هست فقط باید فعالش کنید، انوقت میتونید تعدادی فیلد به صفحه ثبت نام خودتون اضافه کنید یاعلی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر