Mohammad-tashi 11 ارسال شده در اسفند 93 باسلام بنده طبق آموزش تصویری منتشر شده در جومینا خواستم پوشه مدیریت رو عوض کنم یه پوشه ساختم به اسم پنل 12 توش فایل ایندکس.پی اچ پی ریختم الان با اون پوشه مدیریت بالا میاد اما داخل پوشه ادمین فایل .htaccessساختم محتوایات اونم نوشتم اما بازم با پوشه ادمین بالا میاره محتویات فایل ایندکس در پوشه پنل 12 <?php $admin_cookie_code="32171495"; setcookie("sitecookie2",$admin_cookie_code,0,"/"); header("location:/administrator/index.php"); ?> محتویات .htaccess در پوشه administrator RewriteEngine on RewriteCond %{REQUEST_URI} ^/administrator RewriteCond %{HTTP_COOKIE} !sitecookie2=32171495 RewriteRule .*-[l,f] همه چیز عین ویدئو است اما کار نمیکند میشه راهنمایی نمایید؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در اسفند 93 با سلام پس از انجام هر تغییری ، کش ها و کوکی های مرورگرتون رو پاکسازی کنید . با مرورگر دیگری هم تست کنید موفق و پیروز باشید یا حق نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Mohammad-tashi 11 ارسال شده در اسفند 93 سلام با مرورگر دیگه هم تست کردم نشد cntr +f5 همنشد نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاقاسمی 1,539 ارسال شده در اسفند 93 دسترسی بدید براتون انجام بدم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Mohammad-tashi 11 ارسال شده در اسفند 93 سلام میخام براتون دسترسی ارسال کنم سایت ارر میده نمیذاره میگه کاربر قادر به دریافت پیام نیست نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاقاسمی 1,539 ارسال شده در اسفند 93 سلام میخام براتون دسترسی ارسال کنم سایت ارر میده نمیذاره میگه کاربر قادر به دریافت پیام نیست به علت پربودن پیغام های خصوصی بود مجددا سعی بفرمائید. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاقاسمی 1,539 ارسال شده در اسفند 93 (ویرایش شده) انجام شد. فایل های مورد نظر را از ضمیمه دانلود کنید (ضمیمه این ادرس: http://www.joomina.ir/joomla-farsi-extensions/joomla-learning/public-joomla-learning/%D8%A2%D9%85%D9%88%D8%B2%D8%B4-%D9%88%DB%8C%D8%AF%D8%A6%D9%88%DB%8C%DB%8C-%D8%AA%D8%BA%D9%8A%D9%8A%D8%B1-%D9%BE%D9%88%D8%B4%D9%87-%D8%A7%D8%AF%D9%85%D9%8A%D9%86-%D8%AF%D8%B1-%D8%AC%D9%88%D9%85%D9%84%D8%A7-2-5.html) داخلش یه پوشه joomina هست یه فایل .htaccess فایل .htaccess رو در پوشه administrator جوملاتون آپلود کنید. پوشه joomina رو هم در روت جوملاتون. حالا کافیه پوشه joomina رو به نام دلخواه تغییر نام بدید. ویرایش شده اسفند 93 توسط رضا قاسمی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر