moh377 6 ارسال شده در بهمن 93 سلام دوستان می خواساتم بدونم آیا سئوی صفحات به چینش کدها بستگی داره ؟ من شنیدم اگر کدها پشت سر هم چیده بشه و فضای خالی بین اون ها وجود نداشته باشه مرورگر سریع تر اون رو می خونه . مثلا اگر جومینا رو view page source بزنید فضای خالی بین کدها دیده می شه درصورتی که مثلا اگر گوگل رو بزنید کدها کاملا به هم چسبیده و در کل ده دوازده خط بیشتر نیست ! بعد اگر خوبه و تاثیر داره آیا ضرری هم داره ؟ یعنی آیا در زمان ویرایش کدها به دلیل به هم چسبیده بودن به مشکل بر نمیخوریم ؟ ممنون نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
moh377 6 ارسال شده در بهمن 93 (ویرایش شده) دوستان ببخشید کسی نیست پاسخ بده ؟ آیا این مورد در کاهش حجم صفحات نیز تاثیر داره ؟ ویرایش شده بهمن 93 توسط جانی دپ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در بهمن 93 درود بر شما ببینید من اطلاعی ندارم که گوگل این مورد رو دوست داره یا نه (منظورم الان هست) اما اینکه فاصله بین کدها نباشه سرعت لود کمی بالاتر میره اینکه به مشکل می خورید یا نه رو باید تست کنید اما فکر نکنم گوگل بخواد عکس العملی نشون بده ! باز هم منتظر جواب متخصصین باشید فکر کنم بهتره 1 واکنش ها : moh377 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
moh377 6 ارسال شده در اسفند 93 سلام دوستان کسی نظری نداره ؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر