farhad6169 125 ارسال شده در دی 93 با سلام من فونت myriad رو از اين سايت كپي كردم و براي سايت خودم استفاده كردم در اين سايت زير كلمه " ي " دو نقطه وجود ندارد اما در سايت من زير كلمه " ي " دو نقطه قرار دارد . به نظر شما چرا؟ لينك عكس نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
musio 346 ارسال شده در دی 93 با سلام من فونت myriad رو از اين سايت كپي كردم و براي سايت خودم استفاده كردم در اين سايت زير كلمه " ي " دو نقطه وجود ندارد اما در سايت من زير كلمه " ي " دو نقطه قرار دارد . به نظر شما چرا؟ لينك عكس باسلام فونت شما droid arabik kofi هست فونت رو خودتون پیدا کنید و دانلودش کنید با دستو font-face الحاقش کنید به css یاعلی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
farhad6169 125 ارسال شده در دی 93 با سلام جناب musio بهتر نيست كه اول سوال را درست بررسي كني بعد پاسخ بدي من خدمت دوستان عرض كردم كه هر دو فونت Myriad هست و عكس هم گذاشتم براي درك بيشتر منظور بنده. دوستان در صورت رسيدن به پاسخ مناسب لطفا راهنمايي بفرمايند. با تشكر نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
musio 346 ارسال شده در دی 93 با سلام جناب musio بهتر نيست كه اول سوال را درست بررسي كني بعد پاسخ بدي من خدمت دوستان عرض كردم كه هر دو فونت Myriad هست و عكس هم گذاشتم براي درك بيشتر منظور بنده. دوستان در صورت رسيدن به پاسخ مناسب لطفا راهنمايي بفرمايند. با تشكر باسلامبله حق باشماست مجدد که چک کردم دیدم فونت کوفی نیست اما یه مقدار خودتون هم دقت کنید میبینید که فونتها در بیشتر تحریر ها فرق دارن!!!! ببخشید که اینطور میپرسم چه جوری فونت رو از سایت مورد نظر کپی کردید?? چون فقط پسوند woff در دسترس هست بیشتر مواقع!! یاعلی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
farhad6169 125 ارسال شده در دی 93 در ابتدا بايد خدمتتان عرض كنم كه در اين سايت فقط دوتا فرمت هست otf و eot . كه هر دو را از سايت كپي كردم و استفاده كردم من هم سوال اولم همين بود كه چرا با توجه به اينكه اين دو فرمت كپي شده اند و همنام هم هستند چرا در تحريرها فرق دارند. با تشكر نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
musio 346 ارسال شده در دی 93 در ابتدا بايد خدمتتان عرض كنم كه در اين سايت فقط دوتا فرمت هست otf و eot . كه هر دو را از سايت كپي كردم و استفاده كردم من هم سوال اولم همين بود كه چرا با توجه به اينكه اين دو فرمت كپي شده اند و همنام هم هستند چرا در تحريرها فرق دارند. باسلام من الان دسترسی به سیستمم محدوده و با تبلت هستم فردا صبح این رو چک میکنم بازم بابت پست اول شرمنده :-) یاعلی با تشكر نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
farhad6169 125 ارسال شده در دی 93 با سلام مجدد دوستان ديگر در اين مورد نظري ندارند؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر