mercol30 14 ارسال شده در فروردین 90 افزونه ای سراغ ندارید که کلمات کلیدی را از توی متن اون مطلب به صورت اتوماتیک در آورده و ثبت کند در قسمت کلمات کلیدی ... نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
ecomp.ir 94 ارسال شده در فروردین 90 افزونه ای سراغ ندارید که کلمات کلیدی را از توی متن اون مطلب به صورت اتوماتیک در آورده و ثبت کند در قسمت کلمات کلیدی ... به نظر شما چنین افزونه ای میتونه وجود داشته باشه؟ یعنی اینقدر هوشمند که کلامت کلیدی رو تشخیص بده؟ این ما هستیم که کلمات مهم و کلیدی رو تشخیص میدیم و فکر نمیکنم افزونه ای چنینی قابلیتی رو داشته باشه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mercol30 14 ارسال شده در فروردین 90 فکر کنم من یک جایی دیده بودم ولی یادم نیست حسابش رو بکن سایتی داری که در روز کلی مقاله توی اون می ذاری یا می ذارند ........ می دنی چقدر وقت می بره تا برای هر کدوم کلمات کلیدی در نظر بگیری ... باید باشه ..... نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
فرحزادیان 947 ارسال شده در فروردین 90 با سلام جای این تاپیک شما اینجا نبود! (منتقل خواهد شد به بخش درخواستها...) دوست عزیز mercol30 با توجه به عدم رعایت قوانین انجمن از جانب شما در حالی که مدیران هم بارها به شما اخطار دادند و شما توجهی نکردید فعلا 1 روز محرم خواهید شد... ممنون می شم برای یکبار هم که شده قوانین انجمن را مطالعه کنید و طبق آن عمل کنید... موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر