alikarimi8 23 ارسال شده در فروردین 90 با سلام. همان طور كه در قالب مشخص است چند موقعيت در قالب قرار داده شده كه اگر از آن ها استفاده نشود جايشان خالي ميماند ماننند buttoms و users كه اگر كسي از آنها اسفاده نكند خيلي جالب نميشود... اساتيد در صورت امكان راهنمايي كنند كه چگونه اين موقعيت هارا در كد قالب حذف كنم.با تشكر نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
hoomanb 14 ارسال شده در فروردین 90 سلام باید برای هر قسمت چنین کدی در فایل index.php قرار داد: مثلا موقعیت search <?php if($this->countModules('search')) : ?> .... <?php endif; ?> :thankyou: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
alikarimi8 23 ارسال شده در فروردین 90 با تشكر مجدد از سازنده قالب كه واقعا به بنده هم لطف داشتن ومشكلات رو با پيام خصوصي پاسخ ميدن و همچنين اين قالبو رايگان قرار دادن... يكي از مشكلاتي كه من در استفاده از اين قالب دارم اينه كه از موقعيت هاي user1,2,3 قصد دارم براي محبوبترين و پربيننده ترين مطالب استفاده كنم.يعني فقط در صفحه اصلي... يعني در ديگر صفحات جاي اين موقعيت ها خالي ميماند... نميدونم آيا امكانش هست كه اگر از اين موقعيت ها استفاده نشد جايشان خالي نباشد يا خير؟؟؟ با تشكر نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مـرادی 155 ارسال شده در فروردین 90 با تشكر مجدد از سازنده قالب كه واقعا به بنده هم لطف داشتن ومشكلات رو با پيام خصوصي پاسخ ميدن و همچنين اين قالبو رايگان قرار دادن... يكي از مشكلاتي كه من در استفاده از اين قالب دارم اينه كه از موقعيت هاي user1' date='2,3 قصد دارم براي محبوبترين و پربيننده ترين مطالب استفاده كنم.يعني فقط در صفحه اصلي... يعني در ديگر صفحات جاي اين موقعيت ها خالي ميماند... نميدونم آيا امكانش هست كه اگر از اين موقعيت ها استفاده نشد جايشان خالي نباشد يا خير؟؟؟ با تشكر [/quote'] سلام شما وقتی در موقعیت ها ماژول نمیزارید مطلب نمیاد بالا شما این کد رو به جای کد اصلی در template.css بزارید تا وقتی موقعیت فعال نیست مطلب بیاد بالا #twd-users { height: auto; margin: auto; width: 710px; } نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
حسین هادیان 30 ارسال شده در فروردین 90 سلام با کدی که بالا دادن مشکل قسمت user ها حل میشه برای حل مشکل قسمت bottom ها هم این کد را پیدا کنید : #twd-bottom{ height: 250px; width: 746px; float: left; } و به این تغییرش بدید: #twd-bottom{ height: auto; width: 746px; float: left; } :thankyou: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مـرادی 155 ارسال شده در فروردین 90 سلام ممنون از آقای هادیان دوستان به بزرگی خودتون ببخشید،قالب وقتی کدنویسی میشه بعضی از وقتا نکاتی از یاد میره تا تغییر داده بشه،و این نکات در موقع استفاده از قالب مشخص میشه که باید تصحیح بشه. از دوستان اگه کسی از قالب استفاده کرد و مشکل داشت به من خبر بده تا تصحیحش کنم موفق باشید.:thankyou: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
ecomp.ir 94 ارسال شده در تیر 90 سلام امیر حسین جان من میخوام از این قالب روی سایت ابالفضلیا استفاده کنم همه چیزش عالیه فقط میخوام اگه بشه user 1 , 2 , 3 وقتی ماژول قرار میگیره شکلش بشه شبیه bottom 1,2,3 از نظر ظاهر ممنون میشم راهنمایی کنی :heart: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مـرادی 155 ارسال شده در تیر 90 سلام شما عکس های مربوط به موقعیت های user1,2,3 رو حذف کردید؟؟ نشو ن داده نمیشه!! برای اینکار کافیه شما از عکس های مربوط به موقعیت های bottom یه کپی بگیرید با نام دیگه-مثلا users- بعد این عکس های رو تغییر اندازه بدید و 20px عرض تصاویر رو با فوتوشاپ کوچیک کنید ور در کدهای زیر اسم عکس ها رو تغییر بدید به اسم هایی که جدیدا ایجاد کردید-مثال بالا گفتم users- #twd-user1{ background-image: url(../images/06-2-users-m.jpg); float: left; height: 250px; width: 230px; margin-left: 5px; } #twd-user2{ background-image: url(../images/06-2-users-m.jpg); float: left; height: 250px; width: 230px; margin-left: 5px; } #twd-user3{ background-image: url(../images/06-2-users-m.jpg); float: left; height: 250px; width: 230px; } #twd-users div.module h3 ,#twd-users div.moduletable h3 ,#twd-users div.moduletable_menu h3 ,#twd-users div.module_text h3 ,#twd-users div.module-hilite h3{ background-image:url(../images/06-3-users-h3.jpg); height: 40px; width: 230px; color: #003366; text-align: center; padding-top: 30px; } #twd-users div.module ,#twd-users div.moduletable ,#twd-users div.moduletable_menu ,#twd-users div.module_text ,#twd-users div.module-hilite { background-image:url(../images/06-1-users-b.jpg); width: 230px; background-position: bottom; background-repeat: no-repeat; height: 250px; text-align: left; text-indent: 15px; overflow: hidden; } در پناه حق... نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر