مـرادی 155 ارسال شده در فروردین 90 سلام به همه دوستان جومینایی سال نو رو به همتون تبریک میگم تو این چند وقته میخواستم قالبی رو که تازه طراحی کرده بودم برای دوستان بزارم تا استفاده کنن،ولی چند وقت پیش یکی از کاربرا درخواست طراحی قالب مذهبی رو داده بود و گفته بود که وجودش نیازه،من هم تصمیم گرفتم یه قالب تو سبک کارای مذهبی طراحی کنم تا کار اون دوستمون و کسایی که نیاز دارن را بیوفته. بعد از چندین روز که وقت نکردم بهش برسم،بالاخره تمومش کردم.امیدوارم دوستان خوششون بیاد. لینک دانلود از سرور جومینا لینک کمکی اینم موقعیت های قالب با اسکرین شات موفق باشید. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
sajad dp 1 ارسال شده در فروردین 90 سلام قالب بسیار زیبایی شده... فقط یوزر bottom 3 مشکل داره (بر خلاف اون تا کناریش این یکی فقط عکس 10-bottom-m لود میشه و عکس های16-bottom-h3 و 15-bottom-b لود نمیشن...) نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
hoomanb 14 ارسال شده در فروردین 90 سلام دستت درد نکنه، اگر top123 هم میگذاشتی بهتر بود نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مـرادی 155 ارسال شده در فروردین 90 سلام قالب بسیار زیبایی شده... فقط یوزر bottom 3 مشکل داره (بر خلاف اون تا کناریش این یکی فقط عکس 10-bottom-m لود میشه و عکس های16-bottom-h3 و 15-bottom-b لود نمیشن...) سلام من بازم تست کردم مشکلی نداشت.بازم قالب رو حذف و دوباره نصب کنید شاید مشکلتون حل بشه.امتحان کنید جای ماژول هاتون رو تغییر بدید درست میشه. سلام دستت درد نکنه، اگر top123 هم میگذاشتی بهتر بود من برای اینکه بالای سایت زیاد شلوغ نشه نذاشتم.کد قالب رو طوری نوشتم که اگه کمی آشنا به سیستم جوملا باشید میتونید اون رو به راحتی تغییر بدید.میتونید قبل از breadcrumb این موقعیت ها رو بزارید،اگر هم آشنا نیستید اگه نیاز داشتید و خواستید براتون این کارو انجام میدم. موفق باشید. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
hoomanb 14 ارسال شده در فروردین 90 اگر خودتان اصلاح کنید و قرار بهید بهتر است تا اگر کسی نیاز داشت استفاده کند نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
sajad dp 1 ارسال شده در فروردین 90 سلام دوباره نصب کردم جواب نداد ملاحضه کنید: http://up.iranblog.com/images/pw5semlyyngqft17gdw.jpg ایراد از ماژولی که اونجا گذاشتم نیست. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مـرادی 155 ارسال شده در فروردین 90 سلام دوباره نصب کردم جواب نداد ملاحضه کنید: http://up.iranblog.com/images/pw5semlyyngqft17gdw.jpg ایراد از ماژولی که اونجا گذاشتم نیست. من بازم چک کردم مشکل از ماژولی هستش که میزارید،حالا نمیدونم چرا لود نمیشه.یه بار ماژول صفحه اصلی رو قرار بدید تا متوجه مشکل بشید. اگر خودتان اصلاح کنید و قرار بهید بهتر است تا اگر کسی نیاز داشت استفاده کند چشم تا فردا وقت کنم اصلاح میکنم برای دانلود قرار میدم. موفق باشید. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
hoomanb 14 ارسال شده در فروردین 90 سوالی که برایم پیش آمده این است که این قالب برای جوملا 1.5 طراحی شده است یا 1.6 و همچنین این قالب را با چه نرم افزاری طراحی کرده اید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
sajad dp 1 ارسال شده در فروردین 90 وقتی هم که که اصلا ماژولی اونجا نیست و tp=1 رو میزنم باز هم همونجوریه: ویرایش: یک جوملا دیگه روی لوکال نصب کردم اونجا درست کار کرد... در نتیجه ایراد از قالب نیست.... احتمالا ایراد از یک جای دیگه هست... نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مـرادی 155 ارسال شده در فروردین 90 سوالی که برایم پیش آمده این است که این قالب برای جوملا 1.5 طراحی شده است یا 1.6 و همچنین این قالب را با چه نرم افزاری طراحی کرده اید این قالب برای جوملا 1.5 طراحی شده،ولی من تست کردم برای جوملا 1.6 هم نصب میشه ولی خوب یکم همخوانی نداره.و باید مخصوص اون طراحی بشه. این قالب ابتدا با فوتوشاپ طراحی شده و بعد تبدیل به قالب html,css شده و بعد تبدیل به قالب جوملا،و این کار توسط کد نویسی دستی با برنامه dreamweaver انجام شده.اگه شما آشنا به html,css باشیدفرقی نمیکنه با چه برنامه ای(IDE) این کارو انجام بدید. موفق باشید. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
hoomanb 14 ارسال شده در فروردین 90 سلام شما که داری زحمت می کشی اگر دقت کنی اکثرا می خواهند به 1.6 مهاجرت کنند به همین دلیل اگر برای 1.6 هم بگذاری خیلی بهتر میشه متشکر :thankyou: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
sajad dp 1 ارسال شده در فروردین 90 بالاخره تونستم کارش کنم... ای هم دمو برای دوستان no1.pelakweb.ir =--------------------------------= اومدم کپی رایت رو زیبا تر کنم (به جای ادرس بنویسم تک وب دیزاین) متوجه شدم که آدرس اشتباه تایپ شده (نوشته شده takwd.ir) اگه آدرس کپی رایت همینه که هیچی اما اگه اشتباه تایپیه فکر کنم درستش کنین تا زحماتتون هدر نره! نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
hoomanb 14 ارسال شده در فروردین 90 آدرس دانلود را نگذاشتی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مـرادی 155 ارسال شده در فروردین 90 بالاخره تونستم کارش کنم... ای هم دمو برای دوستان no1.pelakweb.ir =--------------------------------= اومدم کپی رایت رو زیبا تر کنم (به جای ادرس بنویسم تک وب دیزاین) متوجه شدم که آدرس اشتباه تایپ شده (نوشته شده takwd.ir) اگه آدرس کپی رایت همینه که هیچی اما اگه اشتباه تایپیه فکر کنم درستش کنین تا زحماتتون هدر نره! ممنون بابت توجهتون:thankyou: ولی آدرس درست هستش.حالا شما اسم رو گذاشتید مشکلی نداره ولی اسم رو(تکوب دیزاین) چسبیده به هم! آدرس دانلود را نگذاشتی ببخشید دیروز وقت نکردم قسمت های user1,user2,user3 رو درست کردم فقط دارم بهش تول تیپ با جی کوئری اضافه میکنم تا زیباتر بشه امروز میزارم موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
sajad dp 1 ارسال شده در فروردین 90 ممنون از توجهتون درستش میکنم اما اون آدرس باز نمیشه! =--------= در صورت امکان به اون پیام خصوصی که فرستادم هم پاسخ بدین. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مـرادی 155 ارسال شده در فروردین 90 سلام به دوستان به سفارش hoomanb قالب رو دستکاری کردم. user1,user2,user3 رو اضافه کردم،و tooltip هم اضافه شد.امیدوارم خوشتون بیاد. :64 (17): لینک دانلود از سرور جومینا اینم اسکرین شات نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
حسین هادیان 30 ارسال شده در فروردین 90 سلام و تشکر فراوان خیلی قالب زیبائی شده فقط یه زحمت بکش psd هدرشو (در صورت امکان) بذار راستی اگه منو کشوئی داشت خیلی عالی می شد. به نظرم عرض ستون سمت راست هم که الان 206 پیکسله اگه بیشتر بشه بهتره + اندازه فونت سرماژول ها هم کمتر بشه راستی اجازه هس کپی رایتو حذف کنیم؟:blush: :thankyou: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مـرادی 155 ارسال شده در فروردین 90 سلام و تشکر فراوان خیلی قالب زیبائی شده فقط یه زحمت بکش psd هدرشو (در صورت امکان) بذار راستی اگه منو کشوئی داشت خیلی عالی می شد. به نظرم عرض ستون سمت راست هم که الان 206 پیکسله اگه بیشتر بشه بهتره + اندازه فونت سرماژول ها هم کمتر بشه راستی اجازه هس کپی رایتو حذف کنیم؟:blush: :thankyou: سلام ممنون شما لطف دارید در مورد منوی کشویی،میشد! ولی شما میتونید از ماژول های آماده استفاده کنید که کار رو راحت میکنه.(انشاا... قالبای بعدی!!) عرض ستون سمت راست هم برای زیبایی و مچ بودن با طرح بالای اون این اندازه قرار داده شده. psd هدر هم یکی از دوستان میخواست و اونم تا فردا آماده میکنم برای دانلود قرار میدم. کپی رایتشو حذف نکنید بهتره چون براش وقت گذاشتم،میتونید در کنارش اسم سایتتون رو وارد کنید(بالینک)،ولی اگه واقعا ضروری بود مشکل نداره. موفق باشید. :Putertired: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مـرادی 155 ارسال شده در فروردین 90 سلام به دوستان به درخواست آقای هادیان و یکی دیگه از دوستان فایل psd هدر قالب رو براتون قرار میدم تا بتونید استفاده کنید اینم لینک دانلود فایل takwd-mazhabi-1-header.psd (2.568 MB) نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
sajad dp 1 ارسال شده در فروردین 90 پیام میده: Sorry,File has been deleted =-= لطفا اون پ -خ اخری رو که فرستادم بخونین! نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مـرادی 155 ارسال شده در فروردین 90 سلام ببخشید فایل خراب بود تصحیح کردم اینم لینک لینک 2 موفق باشید.:thankyou: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
alikarimi8 23 ارسال شده در فروردین 90 با تشكر از شما دوست عزيز كه اين قالب زيبا را رايگان قرار داديد. به نظر من يك مشكلي كه خيلي در اين قالب مشهود است موجود نبودن موقعيت left ميباشد كه در واقع تمام ماژول ها را مجبوريم در ستون سمت راست قرار دهيم.خواهشمندم در صورت امكان اين موقعيت را نيز در قالب اضافه كنيد. و مشكل ديگري كه شايد قابل رفع باشد ولي بنده نميدانم اينست كه اگر از موقعيت هاي user 1,2,3 استفاده نكنيم موقعيت آنها خالي ميماند و مطالب سايت زير آنها قرار ميگيرد كه اين جالب نيست.با تشكر يا علي نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مـرادی 155 ارسال شده در فروردین 90 با تشكر از شما دوست عزيز كه اين قالب زيبا را رايگان قرار داديد. به نظر من يك مشكلي كه خيلي در اين قالب مشهود است موجود نبودن موقعيت left ميباشد كه در واقع تمام ماژول ها را مجبوريم در ستون سمت راست قرار دهيم.خواهشمندم در صورت امكان اين موقعيت را نيز در قالب اضافه كنيد. و مشكل ديگري كه شايد قابل رفع باشد ولي بنده نميدانم اينست كه اگر از موقعيت هاي user 1' date='2,3 استفاده نكنيم موقعيت آنها خالي ميماند و مطالب سايت زير آنها قرار ميگيرد كه اين جالب نيست.با تشكر يا علي [/quote'] سلام دوست عزیز ممنون از شما به جای ستون سمت چپ موقعیت های زیادی هست(user1,user2,user3,bottom1,bottom2,bottom3)یکی از زیباییهای قالب یک ستونه بودنشه! موقعیت های user1,2,3 در مواقعی که ماژولی رو فعال ندارن تو قالب نشون داده نمیشن و مطلب به جای آنها قرار میگیره.و این جزو مزیت های قالب هستش :64 (1): نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
alikarimi8 23 ارسال شده در فروردین 90 با تشكر از شما. خواهشمندم در صورتي كه وقت داريد موقعيت left رو هم اضافه كنيد چون خيلي كارم گيره.با تشكر مجدد نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
shahryar warez 17 ارسال شده در فروردین 90 دوست عزیز قالب رو ببنید دوباره اسکرین شاتش رو دیزاینش بسیار زیبا بوده عکس گنبد اومده سمت راست پیین و موقعیت های بزرگتر شدن اگر موقعیت سمت چپ رو بزارند هم قالب از شکل می افتد هم اینکه اسکرول می خوره برای اینکه اسکرول نخوره باید شیت وسط رو کوچیک کنند بد می شه و موقیعت هم باید کوچیک بشه بازم بد می شه این قالب اینجوری ساخته شده هست و زیبا هم شده پیشنهاد بکنید به سازنده در قالب بعدی 2 ستونه باشد:afro: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر