alies313 1 ارسال شده در دی 93 با سلام من کامپوننت جوم شاپینگ رو نصب کردم ولی هنگام آپلود تصویر مینویسه خطا در اپلود تصویر و نمیتونم برای محصولاتم تصویر بذارم ممنون میشم اگه کسی کمکم کنه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در دی 93 درود بر شما از بخش مدیا جوملا تست کنید می تونید همان تصویر را آپلود کنید ؟ پسوند و اندازه رو هم در نظر داشته باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
alies313 1 ارسال شده در دی 93 درود بر شما از بخش مدیا جوملا تست کنید می تونید همان تصویر را آپلود کنید ؟ پسوند و اندازه رو هم در نظر داشته باشید بله آقای میری همه چیز جوملا درسته فقط نمیتونم عکس توی جوم شاپینگ آپلود کنم همه موارد رو هم تست کردم هم اسم رو و هم اندازه رو راه دیگه ای نیست بررسی کنم ؟ 1 واکنش ها : khashayar.nezami@yahoo.com نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
چهارسوق 92 ارسال شده در دی 93 سلام نسخه جوملات چنده نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر