mahdi1001 1 ارسال شده در آذر 93 باسلام خدمت تمامی دوستان. خواهشا راهنمایی کنید .الان دو روزه این مسیله اعصاب من را کاملا بهم ریخته من وقتی می خوام قالبی را در حالتquick Start Package نصب کنم.فولدر قالب را بهhtdocs انتقال میدم و مانند نصب یک جوملای خام عمل میکنم اما از این مرحله جلوتر نمی ره: http://upload7.ir/imgs/2014-11/04634532226306759337.png از xampp استفاده میکنم با wamp هم امتحان کرده اون هم همینطور میشه کمک کنید خیلی ممنون جوملا3 استفاده مکنم ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------ max_execution_time=300000 memory_limit=512M upload_max_filesize=64M این مقادیر را هم عوض کردم ولی بازم مشکل حل نشد نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاقاسمی 1,539 ارسال شده در آذر 93 با Easyphp امتحان کنید. 1 واکنش ها : mahdi1001 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
personable 55 ارسال شده در آذر 93 (ویرایش شده) درود من هم با این مشکل سر چند بسته نصبی برخورد داشتم ! و بعد از کلی سروکله زدن تونستم حلش کنم . شما یک بار این کاری که میگم رو امتحان کنید ! البته اگر هنوز مشکلتون حل نشده ! یک ورژن از جوملا 3 که هم ورژن با بسته نصبیتون هست رو دانلود کنید . جوملای خام بعد پوشه اینستال جوملای خام رو رو بسته نصبی ریپلیس کنین . البته همه فایلهاش نیاز نیست ! اما شما کلش رو جایگزین کنید ، چون دقیق یادم نیست کدام پوشه بود ، اما میدونم من مشکلم از فایلهای همین پوشه بود . ویرایش شده آذر 93 توسط personable 2 واکنش ها : mahdi1001 و رضاقاسمی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mahdi1001 1 ارسال شده در آذر 93 درود من هم با این مشکل سر چند بسته نصبی برخورد داشتم ! و بعد از کلی سروکله زدن تونستم حلش کنم . شما یک بار این کاری که میگم رو امتحان کنید ! البته اگر هنوز مشکلتون حل نشده ! یک ورژن از جوملا 3 که هم ورژن با بسته نصبیتون هست رو دانلود کنید . جوملای خام بعد پوشه اینستال جوملای خام رو رو بسته نصبی ریپلیس کنین . البته همه فایلهاش نیاز نیست ! اما شما کلش رو جایگزین کنید ، چون دقیق یادم نیست کدام پوشه بود ، اما میدونم من مشکلم از فایلهای همین پوشه بود . اقا همین کار را انجام دادم و از اون مرحله رد شد وجوملا نصب شد اما قالب نصب نشد دوست عزیز خواهشا کمکم کنید 1 واکنش ها : personable نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
personable 55 ارسال شده در آذر 93 خداراشـکر بسته نصبیتون رو اکسترکت کنید ، تو یه پوشه جدا ! بعد برید تو پوشه تمپلیت و قالب مورد نظرتون رو با فرمت زیپ کامپرس کنید ( زیپش کنید ) و بعد از مدیریت افزونه ها نصب کنید ببینید میشه ؟ اگه نشد سوال بپرسید ببینید کسیس در این رابطه اطلاعاتی میتونه بده ! 2 واکنش ها : mahdi1001 و رضاقاسمی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mahdi1001 1 ارسال شده در آذر 93 خداراشـکر بسته نصبیتون رو اکسترکت کنید ، تو یه پوشه جدا ! بعد برید تو پوشه تمپلیت و قالب مورد نظرتون رو با فرمت زیپ کامپرس کنید ( زیپش کنید ) و بعد از مدیریت افزونه ها نصب کنید ببینید میشه ؟ اگه نشد سوال بپرسید ببینید کسیس در این رابطه اطلاعاتی میتونه بده ! این پیام را میده: فایل نصب XML یافت نشد و این پیام این مسیر دارای بسته نصبی معتبری نمی باشد خواهشا کمک کنید بدجوری در آمپاسم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاقاسمی 1,539 ارسال شده در آذر 93 محتویات پوشه template رو برام بفرستید 2 واکنش ها : personable و mahdi1001 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mahdi1001 1 ارسال شده در آذر 93 http://uplod.ir/x7ri6aa7i2y5/templates.rar.htm نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاقاسمی 1,539 ارسال شده در آذر 93 پوشه jm_plus را اکسترکت و سپس زیپ کرده و نصب کنید. 1 واکنش ها : mahdi1001 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mahdi1001 1 ارسال شده در آذر 93 پوشه jm_plus را اکسترکت و سپس زیپ کرده و نصب کنید. آقای قاسمی خیلی ممنون که پیگیر مشکلات بودید اما من می خواستم قالب را بصورت Quick_Start نصب کنم و مشکل من با این نوع نصب است. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاقاسمی 1,539 ارسال شده در آذر 93 شما گفتید قالب نصب نشده فقط خوب برای رفع این مشکل کاری که گفتم انجام بدید. 1 واکنش ها : mahdi1001 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mahdi1001 1 ارسال شده در آذر 93 شما گفتید قالب نصب نشده فقط خوب برای رفع این مشکل کاری که گفتم انجام بدید. خب منم همین کار را کردم اما نصب پوشه ی jm-plus نصب قالب بصورت خام است اما نصب در حالت quick نصب با افزونه ها است و من میخوام بصورت quick نصب کنم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در آذر 93 با سلام اگر با نصب در لوکال مشکل دارید ، میتونید روی هاست نصب کنید بعد بصورت دستی بک آپ بگیرید و به لوکال منتقل کنید موفق و پیروز باشید یا حق 1 واکنش ها : رضاقاسمی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر