iranianbe 1 ارسال شده در فروردین 90 با درود سوالی داشتم در مورد تبلیغات گوگل در سایت مبنی بر اینکه اگر این تبلیغات در سایت استفاده بشود مشکلی پیش میاید در مورد ف ی ل ت ر شدن سایت؟ با تشکر یا حق نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
ecomp.ir 94 ارسال شده در فروردین 90 فكر كنم معمولا فيلت- رين گ ، روي كلمات انجام ميشه حتي اگر اون كلمه در نظرات نوشته شده باشه امكان في لت ر شدن هست ! منظورتون از تبليغات ، متني است يا بنر يا .... ؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
iranianbe 1 ارسال شده در فروردین 90 دوست عزیز من الان حدود ۳ سال است که از تبلیغات گوگل استفاده میکنم و چون ایران نیستم توجهی نکردم که شاید تبلیغات مشکل به وجود بیاورد در مورد ف ی ل... و میخواستم بدونم که میشه استفاده کرد یا نه حالا متنی یا بنر تصویری!؟ با تشکر نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
فرحزادیان 947 ارسال شده در فروردین 90 با سلام بستگی به اون تبلیغ داره... بله امکان قیلط..ر هست... پیروز باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاگنجی 155 ارسال شده در فروردین 90 بله اتفاقا من ديشب اين موضوع رو متوجه شدم و ديدم كه تبليغات متني گوگل در سايت هايي كه براي مشاهده توضيخات افزونه مراجعه كرده بودم نمايش داده نيشود! البته دقت نكردم چه تبليغاتي بود ولي مسدود شده بود و شايد در سه سايت اين موضوع رو ديدم! نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
shahryar warez 17 ارسال شده در فروردین 90 اون قسمتی که تبلیغ هست بسته می شه چون انگاه یک ماژول در یک موقعیت باشه قالب دیدن نباشه کل سایت تاحالا ندیدم ف ی ل ت... باشه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
iranianbe 1 ارسال شده در فروردین 90 من این تبلیغات را در سایت پارسینه دیدم که به صورت متنی بود و نمیدونم که این سایت تبلیغات گوگل که گذشته از ایران فلفلینگ هست یا نه... بعد میخواستم بدونم که حالا استفاده کنم یا نه!؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
ecomp.ir 94 ارسال شده در فروردین 90 من که هم دفعه قبل و هم الان سایتتون رو بدون وی - پی ان و بدون قیلتر ش ک ن زدم ، نتونستم باز کنم یعنی حالت عادی باز نمیشه با فایرفاکس و اپرا و IE هم امتحان کردم هیچ کدوم باز نکرد :thankyou: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
iranianbe 1 ارسال شده در فروردین 90 من که هم دفعه قبل و هم الان سایتتون رو بدون وی - پی ان و بدون قیلتر ش ک ن زدم ، نتونستم باز کنم یعنی حالت عادی باز نمیشه با فایرفاکس و اپرا و IE هم امتحان کردم هیچ کدوم باز نکرد :thankyou: سلام دوست عزیز بله میدونم که بدون وی - پی ان و قیلتر ش ک ن نمیشه وارد سایت من شد و اونم دلیل این هست که سایت من مشکلی ندارد و سرور من هست که ای پی ایران را بلوک کرده و دیگه ناچارم تا آخره سال ۲۰۱۱ صبر کنم چون پولشو کامل دادم... در ضمن من میخواستم تبلیغات را در سایت جدید که میسازم قرار بدم که از یک سرور جدید گرفتم هست را و میخواستم بدونم که بهتره بزارم یا نه... یک سایت واسه افزونه های جوملا زدم... نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
ecomp.ir 94 ارسال شده در فروردین 90 خوب اگه میشه واسه چند روز بزارید ، دوستان ببینن اگه سایتتون مشکلی نداشت ، بزارید بمونه این تبلیغاتتون مشخصه چیه؟ یا رندوم هست؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
iranianbe 1 ارسال شده در فروردین 90 حامد جان معمولا تبلیغات گوگل نسبت به محتویات سایت شما تبلیغات میکند و robot های گوگل سایت شما را بررسی میکنند و تبلیغات را نشان میدهند... به قول شما بهتره که من چندین تبلیغ در سایت جدیدم قرار بدم که تا هنوز بالا نیامده بررسی کنم که مشکل در هست یا نه! من الان تبلیغات را در سایت قرار میدهم و لینک سایت را میفرستم شما به من بگید که نشان میدهد یا نه... با تشکر نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
ecomp.ir 94 ارسال شده در فروردین 90 راستی شما خودت هم میتونی با نرم افزار های آی پ ی چنجر ، با آی پی کشور های مختلف سایتت رو چک کنی البته حالا که بیشتر بازدید کننده هات از ایران هستن ، آی پ ی ایرانی رو چک کن منتظر آدرس سایت مورد نظرتون هستم:cool: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر