armin121 1 ارسال شده در تیر 89 بچه ها سلام در عکسی که گذاشتم و طبق شماره مشخص کردم که می خوام: 1 - در بالای صفحه اون نوار سورمه ای رنگ و موقعیتی که در اون قرار داره کاملا حذف بشه 2 - لوگوی قالب سراسر اون قسمتی که با شماره 2 مشخص کردم رو بگیره 3 - موقعیت و عکسی که با شماره 3 مشخص شده کاملا حذف بشه(کلا موقعیت alert و عکس پس زمینه اش حذف بشه) در ضمن فایل قالب رو برای دانلود گذاشتم و درون پوشه زیپ شده موقعیتهای قالب نیز مشخص شده است. یا علی مد دانلود قالب عکس: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
امیررضاتهرانی 612 ارسال شده در تیر 89 سلام خوب یه قالب دیگه طراحی کنید یا از یه قالب دیگه استفاده کنید من این ها را پیشنهاد میکنم : http://www.joomina.ir/component/k2/item/42-template.html http://joomina.ir/component/k2/item/46-softcolor-rtl-template.html نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
armin121 1 ارسال شده در تیر 89 آقای تهرانی میشه زحمت ویرایش این قالب رو بکشید؟ واقعا ازتون ممنونم و سپاسگذار میشم اگر این زحمت رو بکشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
امیررضاتهرانی 612 ارسال شده در تیر 89 آرمین جان جدا وقت میبره اصلا یه قالب دیگه میشه . قالب های دیگه را امتحان کنید . نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
armin121 1 ارسال شده در تیر 89 با سلام. من این قالب رو دادم یکی از دوستانم برام ویرایش کرد و اونجوری که می خواستم درش آورد. یک مشکلی الان وجود داره و اینکه وقتی مطلبی میذارم و از دکمه ادامه مطلب در ادیتور استفاده می کنم و در صفحه اول نمایش داده میشه فقط قسمتی که قبل از ادامه مطلب هست نشون داده میشه و دکمه ادامه مطلب رو نشون نمیده. لطفا راهنمایی بفرمایید که چه جوری این مشکل رو حل کنم. با قالبهای دیگه تست کردم و مشکلی نداشت نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
امیررضاتهرانی 612 ارسال شده در تیر 89 ببینید آخه نمیدونیم که دوست شما چیکار کرده که بگم مثلا اینجا را درست کن اما کد ادامه مطلب در css .readon است نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر