daneshpars 20 ارسال شده در آبان 93 سلام من میخواهم در هنگام ثبت نام و فعال شدن اکنت کاربر دیگه نیازی به لینک ایمیل فعال سازی نباشد. و اتوماتیک اکنت کاربر فعال بشه چطور این امکان رو بردارم. ضمنا من از جومسوشیال استفاده میکنم و کاربر فرم ثبت نام هم تکمیل میکنه در تنظیمات خود جوملا و جومسوشیال هم رفتم اما این امکان رو ندیدم مرسی از همگی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
gilangraphic 93 ارسال شده در آبان 93 سلام من میخواهم در هنگام ثبت نام و فعال شدن اکنت کاربر دیگه نیازی به لینک ایمیل فعال سازی نباشد. و اتوماتیک اکنت کاربر فعال بشه چطور این امکان رو بردارم. ضمنا من از جومسوشیال استفاده میکنم و کاربر فرم ثبت نام هم تکمیل میکنه در تنظیمات خود جوملا و جومسوشیال هم رفتم اما این امکان رو ندیدم مرسی از همگی باسلام وارد مدیریت جوملا شوید از تب کاربران بر روی مدیریت کاربر کلیک کنید / سپس وارد تنظیمات شوید/فعال سازی حساب کاربری کاربر جدید را بر روی هیچکدام قرار دهید/یاحق 1 واکنش ها : daneshpars نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر