astanedoost 5 ارسال شده در مهر 93 سلام دوستان؛من نمیدونم آدرس کدهای html چطوری به دست بیارم؛ آدرس کدهای css که مقابلش نوشته اما html رو نمی تونم؛در سایت www.animalzone.ir پایینه سایت نوشته شده Designed by RocketTheme که مربوط به طراحه قالبه، این رو آدرسش رو لطف می کنید بگید کجاست تا حذفش کنم؟اگرم راهنمایی کنید که چطوری از فایرباگ بتونم آدرسش رو پیدا کنم ممنون میشم،با تشکر نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
astanedoost 5 ارسال شده در مهر 93 سلام دوستان؛ من نمیدونم آدرس کدهای html چطوری به دست بیارم؛ آدرس کدهای css که مقابلش نوشته اما html رو نمی تونم؛ در سایت www.animalzone.ir پایینه سایت نوشته شده Designed by RocketTheme که مربوط به طراحه قالبه، این رو آدرسش رو لطف می کنید بگید کجاست تا حذفش کنم؟ اگرم راهنمایی کنید که چطوری از فایرباگ بتونم آدرسش رو پیدا کنم ممنون میشم، با تشکر این بخش حل شد اما آدرس کدهای html ..... نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاقاسمی 1,539 ارسال شده در مهر 93 با فایر باگ نمی تونید آدرس رو در بیارید باید سایت رو بکاپ بگیرید نوت پد ++ رو نصب کنید و اسکنش کنید. 1 واکنش ها : astanedoost نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
astanedoost 5 ارسال شده در مهر 93 با فایر باگ نمی تونید آدرس رو در بیارید باید سایت رو بکاپ بگیرید نوت پد ++ رو نصب کنید و اسکنش کنید. ممنون از راهنمایی تون دوست عزیز؛ حداقلش اینه که با فایرباگ خودکشی نمی کنم تا پیداش کنم؛ ولی خب، ممنون کمی بیشتر راهنمایی کنید، این که بکاپ بگیرم و بعد اسکن کنم و ... کمی آماتورم... نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاقاسمی 1,539 ارسال شده در مهر 93 کل سایت رو کامپرس کنید بعد دانلود کنید و اکسترکت کنید سپس نرم افزار Notepad++ رو نصب کنید Ctrl +F رو بزنید برید تب سوم عبارت مورد مورد رو بنویسید پوشه اکسترکت شده سایت رو انتخاب کنید و Find رو بزنید. 1 واکنش ها : astanedoost نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
astanedoost 5 ارسال شده در مهر 93 کل سایت رو کامپرس کنید بعد دانلود کنید و اکسترکت کنید سپس نرم افزار Notepad++ رو نصب کنید Ctrl +F رو بزنید برید تب سوم عبارت مورد مورد رو بنویسید پوشه اکسترکت شده سایت رو انتخاب کنید و Find رو بزنید. سپاس از راهنمایی تون نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر