assa_912004 4 ارسال شده در شهریور 93 با عرض سلام و خسته نباشید خدمت دوستان محترم یک سایت هست که من راه اندازی کردم به نام pesgroup.ir ولی در قسمت منو / محصولات /سیستم روشنایی منو بر هم میریزد خودتون مشاهده کنید متوجه میشوید وقتی که سایت ltr هست اینطوری نمیشه اما وقتی rtl میکنم خراب میشه دیگه واقعا نمیدونم چی باید بکنم خواهش می کنم کمکم کنید خیلی فوری هست نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاقاسمی 1,539 ارسال شده در شهریور 93 آیا فقط با این قالب این مشکل رو دارید درسته؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
assa_912004 4 ارسال شده در شهریور 93 آن مشکل حل شد الان مشکل اینه که هرچی منو اضافه میکنم منو ساخته میشه امانمیاد تو سایت نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاقاسمی 1,539 ارسال شده در شهریور 93 مشکل قبلی رو چطور حل کردید شاید سوال دوم مربوط به همون سوال باشه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
assa_912004 4 ارسال شده در شهریور 93 مشکل اول را یکی از دوستانم حل کرد از طریق css نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاقاسمی 1,539 ارسال شده در شهریور 93 دسترسی بدید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
assa_912004 4 ارسال شده در شهریور 93 آقای قاسمی لطف می کنید ایدی یاهو بدهید تا انلاین صحبت کنیم و سترسی هم به شما بدهم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاقاسمی 1,539 ارسال شده در شهریور 93 متاسفانه آیدی ندارم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
assa_912004 4 ارسال شده در شهریور 93 لطفا یک راه ارتباطی لاین یا .... بدهید با هم صحبت کنیم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاقاسمی 1,539 ارسال شده در شهریور 93 من همين جا هميشه آنلاينم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر