vapa_71 42 ارسال شده در شهریور 93 فونت ها بود وقتی عمل نکرد پاک کرده بودم من این کد شما و کدی که خودم قرار دادم رو باید در کدوم فایل قرار بدم؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاقاسمی 1,539 ارسال شده در شهریور 93 http://niazdan.ir/templates/ja_bookshop/css/rtl/bootstrap.css تو این فایل که قرار دادم خودم الان فونتتون درسته 1 واکنش ها : vapa_71 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
vapa_71 42 ارسال شده در شهریور 93 خیلی ممنونم دوست عزیز کلا تغییرات توی همین یک فایل بود ، درسته؟ ممنون از لطفتون نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
vapa_71 42 ارسال شده در شهریور 93 یه سوال دیگه ببخشید: شما یک فرمت فونت رو روی هاست قرار دادین همین کافیه ؟ ttf نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاقاسمی 1,539 ارسال شده در شهریور 93 بله 1 واکنش ها : vapa_71 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
vapa_71 42 ارسال شده در شهریور 93 یه سوال داشتم عنوان ماژول ها چرا فونتش خوش قیافه تره مثلا متن های سایت رو که سایزشو بزرگتر میکنی بد ریخت میشه اما عنوان ماژول ها یه جوری خوش قیافه تره نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاقاسمی 1,539 ارسال شده در شهریور 93 چون که bold نیستن 1 واکنش ها : vapa_71 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
vapa_71 42 ارسال شده در شهریور 93 دوستان من ماژول نمایش آگهی واسه کامپوننت dj calssifids میخوام نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
vapa_71 42 ارسال شده در شهریور 93 یه سوال هم دارم داخل این کامپوننت این اماکن هست که آگهی ها رو ستاره دار کرد ؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاقاسمی 1,539 ارسال شده در شهریور 93 سوال جدید در تاپیک جدید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر