vapa_71 42 ارسال شده در شهریور 93 سلام دوستان من میخوام یه سایت نیاز مندی ها راه اندازی کنم که خصوصیات زیر رو داشته باشه 1- امکان درج آگهی توسط اعضا 2- امکان پرداخت آنلاین 3- حذف خودکار آگهی ها در صورت تمدید نشدن آگهی ============================================================= بهترین کامپوننت واسه این کار چیه؟ چقدر حدودا فضا لازم دارم؟ و کلا اگه پیشنهاد یا راهنمایی دارید لطفا بگین ممنون میشم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاقاسمی 1,539 ارسال شده در شهریور 93 (ویرایش شده) قابليت اول همون ارسال مطلب توسط كاربران هست كه خود جوملا داره قابليت دوم هم ماژولش تو سايت موجوده قابليت سوم يتونيد به مطلب زمان بديد كه پس از زمان مشخص شده غير فعال بشه فضاي زيادي لازم نيست فعلا شما 100 لينوكس بگيريد خيلي هم زياده ویرایش شده شهریور 93 توسط رضا قاسمی 1 واکنش ها : vapa_71 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
vapa_71 42 ارسال شده در شهریور 93 دوستان میشه یکم بیشتر توضیح بدید؟! خیلی کلی جواب دادین نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاقاسمی 1,539 ارسال شده در شهریور 93 ببينيد همون طوري كه كاربران مطلب ارسال مي كنند داخل سايت ميتونن به جاي مطلب آگهي بزنن كه اين قابليت رو خود جوملا داره همچنين براي اتصال به درگاه هم از افزونه درگاه پرداخت بانك ملت استفاده كنيد. توي قسمت ارسال مطلب يه قسمت داره به نام زمان بندي شروع و پايان اگر اونو فعالش كنيد پس از زمان وارد شده مطلب ديگه تو سايت نمايش داده نميشه دقت كنيد نمايش داده نميشه يعني غيرفعال ميشه حذف نميشه مقدار فضاي مورد نيازتون هم هاست 100 مگابايت لينوكس كفايت ميكنه اگر مشترياتون زياد شد و ديديد داره هاست پر ميشه ميتونيد ارتقا بديد. 2 واکنش ها : vapa_71 و salimy نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
vapa_71 42 ارسال شده در شهریور 93 منظورم اینه که یه کامپوننت درست حسابی معرفی کنید دوستان که نیاز نباشه خودم زیاد درگیر سایت بشم کاربر خودش بتونه حساب ایجاد کنه، اعتبار خریداری کنه و آگهی ستاره دار بذاره نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاقاسمی 1,539 ارسال شده در شهریور 93 بايد نوشته بشه 1 واکنش ها : vapa_71 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
vapa_71 42 ارسال شده در شهریور 93 تا اونجایی که میدونم یه تعدادی هست و الان دارن استفاده میشن بعضی هاشون رایگان هست و بعضی هاشون که امکانات کاملتری داره تجاری هستن میخوام بدونم کسایی که تجربه بیشتری دارن توی این کار و با کامپوننت های مشابه کار کردن کدوم بهتره ، که اگه خریدم به مشکل بر نخورم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاقاسمی 1,539 ارسال شده در شهریور 93 اسم سايت ها رو پيام خصوصي كنيد برام نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
vapa_71 42 ارسال شده در شهریور 93 دوستان من لینک دانلود نمیخوام فقط میخواستم اونایی که تجربه کار کردن با این نوع کامپوننت ها رو دارن اگه کامپوننت خاصی رو میشناسن فقط معرفی کنن نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
tejaratbazar 0 ارسال شده در شهریور 93 (ویرایش شده) سلام دوستان من میخوام یه سایت نیاز مندی ها راه اندازی کنم که خصوصیات زیر رو داشته باشه 1- امکان درج آگهی توسط اعضا 2- امکان پرداخت آنلاین 3- حذف خودکار آگهی ها در صورت تمدید نشدن آگهی ============================================================= بهترین کامپوننت واسه این کار چیه؟ چقدر حدودا فضا لازم دارم؟ و کلا اگه پیشنهاد یا راهنمایی دارید لطفا بگین ممنون سلام من یک سایت آگهی به اسم ******************** درام که cms هست و امکاناتی رو که شما می خواهید دارد یک سر به سایت بزن اگه پسندیدی میل بده تا راهنماییت کنم ویرایش شده شهریور 93 توسط رضا قاسمی لينك به خارج از تالار نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
akhani 5 ارسال شده در شهریور 93 سلام من تجربه کار باسوبی 2 که برای آگهی میشه استفاده کرد رو دارم به غیر از پرداخت آنلاین با مابقی درخواست کار کردم ولی اون برای جوملا 1.5 بود الان دارم با جوملا 2 سایت نیازمندیها و مقالات رو راه اندازی میکنم خواستی میتونم کمکت کنم 1 واکنش ها : vapa_71 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
akhani 5 ارسال شده در شهریور 93 (ویرایش شده) اگر از جوملا 2.5 استفاده میکنی سوبی پرو یا Adsmanager استفاده کنی که دومی تو سایت جومینا فارسی شده هم وجود دارده میتونی هر دو را دانلود و در لوکال تست کنی هر کدام را که پسندیدی تو سایتت نصب و استفاده کنی ویرایش شده شهریور 93 توسط akhani 1 واکنش ها : vapa_71 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
vapa_71 42 ارسال شده در شهریور 93 دوستان من این بسته رو نصب کردم درج آگهی مشکل داره میزنه تمام فیلد ها رو پر کنید در صورتی که همه فیلد ها پر هستن http://niazdan.ir/ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاقاسمی 1,539 ارسال شده در شهریور 93 از كجا بايد اگهي اضافه كرد؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
vapa_71 42 ارسال شده در شهریور 93 فعلا میخوام یه سیستم دیگه رو چک کنم اون مشکل زیاد داشت دوستان سمت چپ سایت یه لینک هست، که باعث شده یه اسکرول افقی ایجاد بشه اینطور لینک ها رو از کجا باید پیدا کرد؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاقاسمی 1,539 ارسال شده در شهریور 93 (ویرایش شده) قالبو دان كن بيار تو نوت پد ++ كنترل اف رو بزن برو تب سوم كد زير رو بگرد <div style="position:absolute;top:0;left:-9999px;"> <a href="http://joomla4ever.ru/joomlart/2355-ja-bookshop.html" title="JA Bookshop - шаблон joomla" target="_blank">JA Bookshop - шаблон joomla</a> <a href="http://cms-joomla.org/" title="Joomla" target="_blank">Joomla</a> </div> ویرایش شده شهریور 93 توسط رضا قاسمی 1 واکنش ها : vapa_71 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
vapa_71 42 ارسال شده در شهریور 93 از قالب نیست قالب رو چک کردم راهی نیست که آنلاین بشه فهمید ؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاقاسمی 1,539 ارسال شده در شهریور 93 كل سايت رو دانلود كن بعد چك كن 1 واکنش ها : vapa_71 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
vapa_71 42 ارسال شده در شهریور 93 (ویرایش شده) مرسی پیدا شد ! ویرایش شده شهریور 93 توسط جاوا نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاقاسمی 1,539 ارسال شده در شهریور 93 (ویرایش شده) بگيد كجا بود خوب شايد يكي دقيقا همين مشكل رو پيدا كنه ویرایش شده شهریور 93 توسط رضا قاسمی 1 واکنش ها : vapa_71 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
vapa_71 42 ارسال شده در شهریور 93 توی این فایل بود templates\ja_bookshop\tpls\default.php نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
vapa_71 42 ارسال شده در شهریور 93 من با مشکل فونت مواجه شدم هر جا کد رو قرار میدم شناسایی نمیشه اگه میشه کمک کنید @font-face { font-family: traffic; src: url("../fonts/BTraffic.ttf") ,url("../fonts/BTraffic.eot"); / IE9 / } نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاقاسمی 1,539 ارسال شده در شهریور 93 دسترسی بدید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاقاسمی 1,539 ارسال شده در شهریور 93 دارم بررسی میکنم کمی صبور باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاقاسمی 1,539 ارسال شده در شهریور 93 انجام شد مشکلاتی که وجود داشت: 1- عدم استفاده از کد زیر: a,p,div,span,ul,li,ol,input,select,option,h1,h2,h3,h4,h5,h6 { font-family:traffic !important; } 2- عدم وجود فونت در آدرس داده شده در دستور اول 1 واکنش ها : vapa_71 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر