چهارسوق 92 ارسال شده در شهریور 93 سلام من از اراس سئو استفاده میکنم این افزونه قابلیت این کار راداره اگه نداره این پلاگین انتقال دامنه راازکجادانلود کنم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاقاسمی 1,539 ارسال شده در شهریور 93 از افزونه acesef استفاده كنيد. 1 واکنش ها : AmIn1412 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
چهارسوق 92 ارسال شده در شهریور 93 سلام با سایتم سازگارنیست برای همین از rsseo استفاده میکنم rsseo این قابلیت داره یا خیر نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاقاسمی 1,539 ارسال شده در شهریور 93 (ویرایش شده) يه تاپيك براي اين كار زده بودم يه جستجو كنيد پيدا ميكنيد عنوانش اين بود: انتقال دامنه در چند ثانیه (سئو سازی سایت) ویرایش شده شهریور 93 توسط رضا قاسمی 1 واکنش ها : چهارسوق نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
چهارسوق 92 ارسال شده در شهریور 93 سلام خاندم گفته شده بود اصولی نیست این کارپلاگین خوب برای این کاروجود نداره جوملام 2.5 هست نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاقاسمی 1,539 ارسال شده در شهریور 93 درسته ولي براي اينكه فعلا كارتو راه بندازه خوبه كه در ضمن شما از سي پنل استفاده مي كني؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
چهارسوق 92 ارسال شده در شهریور 93 سلام آن درست شد کدی ندارین که index.php هم قفل بشه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاقاسمی 1,539 ارسال شده در شهریور 93 منظورتون چيه؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
چهارسوق 92 ارسال شده در شهریور 93 سلام منظور من این که سایت بدون index.php بیاد نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاقاسمی 1,539 ارسال شده در شهریور 93 براي اينكار بايد از كد از htaccess اقدام كنيد. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر