personable 55 ارسال شده در مرداد 93 درود لطفا اگر امکان دارد و البته اگر موجود باشد ! آموزشی در رابطه با معرفی و نحوه کارکرد گزینه ها و تب ها در هاست ویندوز را ارائه دهید . تنها مرجعی که یک دانشنامه در این رابطه دارد ای ران ها,ست است ، که آن جا هم کامل توضیح داده نشده . لطفا اگر کسی آموزشی دارد نحوه دسترسی به ان را در اینجا مطرح نماید , فارسی یا زبان اصلی هر کدام باشد خوب است . تشکر نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
personable 55 ارسال شده در شهریور 93 UP نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mahdi m 509 ارسال شده در شهریور 93 من تاحالا باهاش کار نکردم ولی الان یه سرچی توی گوگل زدم چندتایی وب سایت رو مشاهده کردم و آموزش های جامعی هم داشتند یه بار دیگه با چندین کلمات کلیدی متفاوت سرچ کنید مطمئنا به نتیجه کاملی و مطلوبی می رسید 1 واکنش ها : personable نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
personable 55 ارسال شده در شهریور 93 تشکر میکنم اما آموزشهایی که در سطح اینترنت هست ، خیلی ابتداییه ، فیوریت مرورگر من شاید 40 تا وب سایت رو الان ذخیره داره ! اما همه اینا رم که روهم بزاری باز اون چیزی که باید باشه نمیشه سایت های زبان اصلی ، بسیار بسیار خوب توضیح دادند ، اما مشکل کامل نبودن زبان انگلیسی باعث میشه آدم روبیاره به سایت های ایرانی . تنها مرجعی که از همه کامل تر است ایران هاسته ، که البته بصورت کامل توضیح داده ف اما در دسترس عموم نیست ، اگر در پشتیبانی آنلاین با هاشون گفتگو کنی لینک هاشون رو اونجا بهت میده ! نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mahdi m 509 ارسال شده در شهریور 93 همون طور که میدونید در این انجمن از جوملا که با php نوشته شده پشتیبانی میشه و اکثر هاست های php در سرور لینوکس هستند هاست هایی که سرورشون ویندوزه معمولا مورد استفاده برنامه نویس های ASP هست بعید میدونم در این انجمن بتونید به نتیجه دلخواه برسید به هرحال بازم منتظر نظر دوستان باشید موفق باشید 1 واکنش ها : personable نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر