zarvan 0 ارسال شده در فروردین 90 سلام من برای جوملا 1.5 به یه افزونه دانلود نیاز دارم که بتونه این کارارو برام بکنه : 1- تنها تعدادی محدود از اعضا (به انتخاب دستی خودم) یا یه گروه از کاربران بتونن به فایلها دسترسی داشته باشند 2- به این اعضا لینک مستقیم با قابلیت ادامه دانلود بده 3- از فایلهامحافظت کنه یعنی نذاره کسی که عضو نیست یا یه نفر خارج از سایت با زدن آدرس فایل یا پوشه اون به فایل دسترسی پیدا کنه من خودم jDownloads رو امتحان کردم اما عیبش اینه که یا نمیتونه لینک مستقیم بده یا اگه بذاریش روی لینک مستقیم ، هر کسی با داشتن لینکش میتونه اونو دانلود کنه و لازم نیست که دیگه عضو باشه!! و اگه رو حالت امنیتی بذاریمش که نذاره کسی که عضو نیست دانلود کنه، اونوقت دیگه دانلود قابلیت رزیوم یا همون ادامه دانلود رو نداره ... چیزی میشناسید که به کار من بیاد؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
zarvan 0 ارسال شده در فروردین 90 ممنون میشم اگه دوستان با تجربه راهنماییم کنند ... نیاز فوری دارم به پاسخ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاگنجی 155 ارسال شده در فروردین 90 افزونه فوكا دانلود رو تست كرديد! بد نيست تاپيك زير رو هم مطالعه كنيد و از روشي كه اقاي تهراني گفتند استفاده كنيد البته در مورد الفا يوزر و جي دانلود صحبت شده http://forum.joomina.ir/thread-3109-post-17082.html#pid17082 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر