رفتن به مطلب
mercol30

در محیط سایت چطور باید کلمه جوملا را حذف کرد

پست های پیشنهاد شده

با عرض سلام و خسته نباشیداین سایتی هست که بنده برای یک املاکی طراحی کرده ام v*****m.comو وقتی در گوگل نام سایت v*****m را سرچ می کنم گزینه جوملا در جستجو می آید

2f3jkjazi340w85exhz_thumb.jpg

توی سایت :

jtsjwwnpuz6vjscavb_thumb.jpg

و من اولا نمی خواهم که نامی از جوملا در محیظ سایت باشد و اصلا من هر جا اثری از آن در محیط سایت بوده از بین برده ام ولی نمی دونم اینها از کجا اومده اند . چون این مشتری ما اگه بفهمه که سایت با یک سی ام اس طراحی شده قیمت را خیلی می یاره پایین و نمی دونه که هیچ فرقی با کدنویسی نداره . لطفا بگویید این موارد را از کجا باید از حذف نمود ..

به اشتراک گذاری این ارسال

لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

با سلام

دوست عزیز اگه دقت کنید در جلو جاهای که شما مشخص کردید نوشته "Cached" اینها مال قبل هستند که توسط گوگل ذخیره سازی شدند .

- در ست میشه .:afro:

یا حق

لینک به ارسال

تشکر دوست عزیز

لطفا این تاپیک را حذف کنید چونکه در جستجوی گوگل می یاد و چون جستجوی سایت در همان در صفحه اول خلاصه می شود و این تاپیک در صفحه اول گوگل نمایان می شه که وجه خوبی ندارد و مشتری ما حتما جستجوی دامین خود را انجا می دهد چون قبلا گفته که می خواهد در گوگل بیایید .

تشکر لطفا برای حذف این تاپیک اقدام کنید ...

لینک به ارسال

با سلام

دوست عزیز من اسم سایت رو از نوشتهاتون حذف کردم /تغییر دادم / تا تو سرچ بالا نیاد .

موفق باشید

یا حق

لینک به ارسال

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید ارسال داشته باشید و بعد ثبت نام خود را در سایت کامل نمایید. اگر حساب کاربری در سایت دارید، جهت ارسال با حساب کاربری خود هم اکنون وارد سایت شوید

مهمان
ارسال پاسخ به این موضوع ...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

• افزودن...