mercol30 14 ارسال شده در اسفند 89 با عرض سلام و خسته نباشیداین سایتی هست که بنده برای یک املاکی طراحی کرده ام v*****m.comو وقتی در گوگل نام سایت v*****m را سرچ می کنم گزینه جوملا در جستجو می آید توی سایت : و من اولا نمی خواهم که نامی از جوملا در محیظ سایت باشد و اصلا من هر جا اثری از آن در محیط سایت بوده از بین برده ام ولی نمی دونم اینها از کجا اومده اند . چون این مشتری ما اگه بفهمه که سایت با یک سی ام اس طراحی شده قیمت را خیلی می یاره پایین و نمی دونه که هیچ فرقی با کدنویسی نداره . لطفا بگویید این موارد را از کجا باید از حذف نمود .. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Saeed_Shamsi 758 ارسال شده در اسفند 89 با سلام دوست عزیز اگه دقت کنید در جلو جاهای که شما مشخص کردید نوشته "Cached" اینها مال قبل هستند که توسط گوگل ذخیره سازی شدند . - در ست میشه .:afro: یا حق نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mercol30 14 ارسال شده در اسفند 89 تشکر دوست عزیز لطفا این تاپیک را حذف کنید چونکه در جستجوی گوگل می یاد و چون جستجوی سایت در همان در صفحه اول خلاصه می شود و این تاپیک در صفحه اول گوگل نمایان می شه که وجه خوبی ندارد و مشتری ما حتما جستجوی دامین خود را انجا می دهد چون قبلا گفته که می خواهد در گوگل بیایید . تشکر لطفا برای حذف این تاپیک اقدام کنید ... نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Saeed_Shamsi 758 ارسال شده در اسفند 89 با سلام دوست عزیز من اسم سایت رو از نوشتهاتون حذف کردم /تغییر دادم / تا تو سرچ بالا نیاد . موفق باشید یا حق نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر