zagros 1 ارسال شده در مرداد 93 با سلام اعداد در ماژول mod_persiandate به صورت لاتین هستند. لطفا در مورد فارسی کردن اعداد راهنمایی کنید با سپاس نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاقاسمی 1,539 ارسال شده در مرداد 93 با سلام اعداد در ماژول mod_persiandate به صورت لاتین هستند. لطفا در مورد فارسی کردن اعداد راهنمایی کنید با سپاس باید براشون فونت تعریف کنید در صورت نیاز دسترسی بدید 1 واکنش ها : zagros نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
zagros 1 ارسال شده در مرداد 93 همه ی فونتهای سایت من tahoma است . منظورتون اینه که فونت دیگری بذارم؟؟ پلاگین plg_gnumber_071 راهم نصب کرد درست نشد. لطفا راهنمایی کنید. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در مرداد 93 درودبر شما رضا جان سعی کن بیشتر مسئله رو تو خود تاپیک عمومی حل کنی اینجوری دیگران را از دانستن جواب معروم خواهی کرد شما دوست عزیز : به تالار جومینا خوش آمدید بله باید فونت های دیگری تعریف کنید در خود نت و همین تالار بارها بحث شده است لطفا ابتدا جستجو کنید زیرا بارها این مبحث باز شده و به خاتمه رسیده است که شما بتوانی فونت قالب تون رو عوض کنید 1 واکنش ها : zagros نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاقاسمی 1,539 ارسال شده در مرداد 93 درودبر شما رضا جان سعی کن بیشتر مسئله رو تو خود تاپیک عمومی حل کنی اینجوری دیگران را از دانستن جواب معروم خواهی کرد شما دوست عزیز : به تالار جومینا خوش آمدید بله باید فونت های دیگری تعریف کنید در خود نت و همین تالار بارها بحث شده است لطفا ابتدا جستجو کنید زیرا بارها این مبحث باز شده و به خاتمه رسیده است که شما بتوانی فونت قالب تون رو عوض کنید چشم جناب میری عذر میخوام همه ی فونتهای سایت من tahoma است . منظورتون اینه که فونت دیگری بذارم؟؟ پلاگین plg_gnumber_071 راهم نصب کرد درست نشد. لطفا راهنمایی کنید. دوست عزیز شما توی لوکال هستید؟ در صورتی که پاسختون بله هست بگید از چه قالب استفاده می کنید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
zagros 1 ارسال شده در مرداد 93 چشم جناب میری عذر میخوام دوست عزیز شما توی لوکال هستید؟ در صورتی که پاسختون بله هست بگید از چه قالب استفاده می کنید سلام . نه لوکال نیست، قالب مذهبي کوثر از سایت خلیلان دانلود کردم. لطفا راهنمایی کنید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاقاسمی 1,539 ارسال شده در مرداد 93 سلام . نه لوکال نیست، قالب مذهبي کوثر از سایت خلیلان دانلود کردم. لطفا راهنمایی کنید لينك لطفا نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر