gilangraphic 93 ارسال شده در مرداد 93 کامپوننت گالری ویدئویی allvideoshare یه ماژول داره به نامmod_allvideosharegallery که ویدئوهای دیگر را با تصویر بند انگشتی نشون می ده من این ماژول و منتشر کردم ویدئو های مرتبط رو نشون هم می ده ولی وقتی روش کلیک می کنی نمیره تو ویدئوی مورد نظر توی ماژول یه قسمت داره به نام Custom Player Page URLمن تو این قسمت چه لینکی باید بزارم . لطفا راهنمایی کنید دمو: http://gilananews.ir نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
gilangraphic 93 ارسال شده در مرداد 93 کامپوننت گالری ویدئویی allvideoshare یه ماژول داره به نام mod_allvideosharegallery که ویدئوهای دیگر را با تصویر بند انگشتی نشون می ده من این ماژول و منتشر کردم ویدئو های مرتبط رو نشون هم می ده ولی وقتی روش کلیک می کنی نمیره تو ویدئوی مورد نظر توی ماژول یه قسمت داره به نام Custom Player Page URL من تو این قسمت چه لینکی باید بزارم . لطفا راهنمایی کنید دمو: http://gilananews.ir لطفا یکی جواب منو بده ممنون میشم از محبتتون نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاقاسمی 1,539 ارسال شده در مرداد 93 لطفا یکی جواب منو بده ممنون میشم از محبتتون از چه صفحه ای دانلود کردین افزونه رو؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
gilangraphic 93 ارسال شده در مرداد 93 از چه صفحه ای دانلود کردین افزونه رو؟ افزونه رو از سایت جومینا دانلودکردم اینم لینکش http://www.joomina.ir/joomla-farsi-extensions/joomla-extension-image-and-voice/joomla-extesion-player/%DA%AF%D8%A7%D9%84%D8%B1%DB%8C-%D9%88%DB%8C%D8%AF%D8%A6%D9%88%DB%8C%DB%8C-%D8%AC%D9%88%D9%85%D9%84%D8%A7-2-5.html نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاقاسمی 1,539 ارسال شده در مرداد 93 افزونه رو از سایت جومینا دانلودکردم اینم لینکش http://www.joomina.ir/joomla-farsi-extensions/joomla-extension-image-and-voice/joomla-extesion-player/%DA%AF%D8%A7%D9%84%D8%B1%DB%8C-%D9%88%DB%8C%D8%AF%D8%A6%D9%88%DB%8C%DB%8C-%D8%AC%D9%88%D9%85%D9%84%D8%A7-2-5.html نسخه جوملاتون چنده؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
gilangraphic 93 ارسال شده در مرداد 93 افزونه رو از سایت جومینا دانلودکردم اینم لینکش http://www.joomina.ir/joomla-farsi-extensions/joomla-extension-image-and-voice/joomla-extesion-player/%DA%AF%D8%A7%D9%84%D8%B1%DB%8C-%D9%88%DB%8C%D8%AF%D8%A6%D9%88%DB%8C%DB%8C-%D8%AC%D9%88%D9%85%D9%84%D8%A7-2-5.html تو خود افزونه یه لینک راهنما داده به زبان انگلیسیه من ترجمه کردم زیاد متوجه نشدم و آخر نفهمیدم که چی به چیه لینک راهنمای افزونه اینه: http://allvideoshare.mrvinoth.com/custom-player-page-url نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
gilangraphic 93 ارسال شده در مرداد 93 نسخه جوملاتون چنده؟ 2.5 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاقاسمی 1,539 ارسال شده در مرداد 93 (ویرایش شده) 2.5 آیا کامپوننت ، پلاگین وهر سه ماژول رو نصب کردید؟ ویرایش شده مرداد 93 توسط ghasemy50 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
gilangraphic 93 ارسال شده در مرداد 93 آیا کامپوننت ، پلاگین وهر سه ماژول رو نصب کردید؟ بله همگی نصب شده تو ماژول ویدئوهای مرتبط یه قسمت داره که باید یه لینک وارد کرد تا ویدئوهای زمرتبط پخش بشه (لینک صفحه پلیر) می خوام بدونم چه لینکی باید اونجا گذاشته بشه تا این ویدئو های مرتبط پخش بشن نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاقاسمی 1,539 ارسال شده در مرداد 93 گالری کجای سایتتونه؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
gilangraphic 93 ارسال شده در مرداد 93 گالری کجای سایتتونه؟ صفحه اصلی اینم لینکش http://gilananews.ir نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاقاسمی 1,539 ارسال شده در مرداد 93 (ویرایش شده) این که کار می کنه ویرایش شده مرداد 93 توسط ghasemy50 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
gilangraphic 93 ارسال شده در مرداد 93 این که کار می کنه من مگه گفتم کار نمی کنه مشکل چیزی هم نیست که با دسترسی دادن حل بشه اصلا ربطی نداره شما مثل اینکه متوجه عرض بنده نشدید . ویدئو نمایش داده میشه ویدئوهای مرتبط نمایش داده نمیشه همون قسمت که در سایت من با نام دیگر ویدئوها مشخص شده که اونم داخل ماژول باید یک لینک قرار بگیره تا اونا نمایش داده بشه من می خوام بدونم داخل اون قسمتی که در عکس زیر مشخص کردم چه لینکی باید گذاشته بشه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
gilangraphic 93 ارسال شده در مرداد 93 من مگه گفتم کار نمی کنه مشکل چیزی هم نیست که با دسترسی دادن حل بشه اصلا ربطی نداره شما مثل اینکه متوجه عرض بنده نشدید . ویدئو نمایش داده میشه ویدئوهای مرتبط نمایش داده نمیشه همون قسمت که در سایت من با نام دیگر ویدئوها مشخص شده که اونم داخل ماژول باید یک لینک قرار بگیره تا اونا نمایش داده بشه من می خوام بدونم داخل اون قسمتی که در عکس زیر مشخص کردم چه لینکی باید گذاشته بشه آدرس صفحه پخش کننده میشه چی؟ چه لینکی باید تو این قسمت بزارم . آقای مهندس تهرانی تو رو خدا اگه تشریف داری یه راهنمایی ما رو بکن .ممنون میشم. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
gilangraphic 93 ارسال شده در مرداد 93 آدرس صفحه پخش کننده میشه چی؟ چه لینکی باید تو این قسمت بزارم . آقای مهندس تهرانی تو رو خدا اگه تشریف داری یه راهنمایی ما رو بکن .ممنون میشم. قربون شکلتون برم جسارت نشه قصد توهین به کسی رو ندارم اینو یک گلایه دوستانه در نظر بگیرید.این انجمن این همه مدیر و سرپرست داره هیچ کدوم جواب مردم رو نمی دن الان یه بنده خدای دیگه هم تو بحث سیستم فروش فایل می بینم یک هفته هست که مشکل داره هیچکس به دادش نمیرسه اگه وقت و حوصله ی جواب دادن به مردم رو ندارید انجمن و جمعش کنید اگه جمع نمیکنید حداقل مشکلات مردم رو حل کنید.من 4 روزه تو این قسمت یه سئوال ساده پرسیدم هیچکدوم از مدیران محترم جواب منو ندادند.باز معذرت می خوام عرض کردم قصد جسارت ندارم ولی اگه همینم نمی گفتم منفجر می شدم.ببخشید/یاحق/موفق وپیروز باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در مرداد 93 قربون شکلتون برم جسارت نشه قصد توهین به کسی رو ندارم اینو یک گلایه دوستانه در نظر بگیرید.این انجمن این همه مدیر و سرپرست داره هیچ کدوم جواب مردم رو نمی دن الان یه بنده خدای دیگه هم تو بحث سیستم فروش فایل می بینم یک هفته هست که مشکل داره هیچکس به دادش نمیرسه اگه وقت و حوصله ی جواب دادن به مردم رو ندارید انجمن و جمعش کنید اگه جمع نمیکنید حداقل مشکلات مردم رو حل کنید.من 4 روزه تو این قسمت یه سئوال ساده پرسیدم هیچکدوم از مدیران محترم جواب منو ندادند.باز معذرت می خوام عرض کردم قصد جسارت ندارم ولی اگه همینم نمی گفتم منفجر می شدم.ببخشید/یاحق/موفق وپیروز باشید درود بر شما حق با شماست مدیران کمتر وقت رسیدگی به تالار رو دارند. اما چند مورد را در توضیح و انتقاد خوب تون فراموش کردید. بنده هم هیچ گونه قصد غرضی نسبت به انتقاد تون ندارمو بد برداشت نکنید لطفا اما کسی نگفته شما در این تالار بیایید مشکل مطرح کنید. خوب تالار رو مدیرش باز کرده دلیل نمیشه هر سوالی توش پرسیده میشه جواب قانع کننده و سریع داده یشه بنده سوال تون رو دیدم دنبال این مورد رفتم ولی متسفانه راه حل سریع که تست کنم و به شما بگویم نداشتم خوب وقتی جوابی برای سوالی وجود نداره یا مدیر و کاربر نمی خواهند ان را با شما به اشتراک بگذارند یا جوابی ندارند که به شما بگویند. شما یک تالار نشون بده که همه سوال ها و جواب ها پاسخ داده میشه. ! البته مجدد هم عرض کنم بنده حرف تون رو قبول دارم اما حرف منطقی نیست. که چون سوال شما پاسخ داده نشده جمع ش کنیم.! ارادت 1 واکنش ها : gilangraphic نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
gilangraphic 93 ارسال شده در مرداد 93 درود بر شما حق با شماست مدیران کمتر وقت رسیدگی به تالار رو دارند. اما چند مورد را در توضیح و انتقاد خوب تون فراموش کردید. بنده هم هیچ گونه قصد غرضی نسبت به انتقاد تون ندارمو بد برداشت نکنید لطفا اما کسی نگفته شما در این تالار بیایید مشکل مطرح کنید. خوب تالار رو مدیرش باز کرده دلیل نمیشه هر سوالی توش پرسیده میشه جواب قانع کننده و سریع داده یشه بنده سوال تون رو دیدم دنبال این مورد رفتم ولی متسفانه راه حل سریع که تست کنم و به شما بگویم نداشتم خوب وقتی جوابی برای سوالی وجود نداره یا مدیر و کاربر نمی خواهند ان را با شما به اشتراک بگذارند یا جوابی ندارند که به شما بگویند. شما یک تالار نشون بده که همه سوال ها و جواب ها پاسخ داده میشه. ! البته مجدد هم عرض کنم بنده حرف تون رو قبول دارم اما حرف منطقی نیست. که چون سوال شما پاسخ داده نشده جمع ش کنیم.! ارادت اولا این انتقاد نبود ویک گلایه دوستانه بود.دوما لطف کردید که وقت گذاشتید و دنبال این مورد رفتید.در جواب به (کسی نگفته شما در این تالار بیایید مشکل مطرح کنید) من این افزونه رو از مریخ دانلود نکردم که از جومینا دانلود کردم.مشکلاتشم تو جومینا مطرح می کنم قاعدتا . تو سایت جومینا هم برید اینو دانلود کنید زیرش نوشته سئوالات و مشکلاتتونو در رابطه با این افزونه در انجمن مطرح کنید. حالا به نظر شما من مشکلمو کجا باید عنوان کنم تو انجمن جوملا،جوملا فارسی،جومنیا و ... ... ... 1 واکنش ها : رضاقاسمی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاقاسمی 1,539 ارسال شده در مرداد 93 اولا این انتقاد نبود ویک گلایه دوستانه بود.دوما لطف کردید که وقت گذاشتید و دنبال این مورد رفتید.در جواب به (کسی نگفته شما در این تالار بیایید مشکل مطرح کنید) من این افزونه رو از مریخ دانلود نکردم که از جومینا دانلود کردم.مشکلاتشم تو جومینا مطرح می کنم قاعدتا . تو سایت جومینا هم برید اینو دانلود کنید زیرش نوشته سئوالات و مشکلاتتونو در رابطه با این افزونه در انجمن مطرح کنید. حالا به نظر شما من مشکلمو کجا باید عنوان کنم تو انجمن جوملا،جوملا فارسی،جومنیا و ... ... ... حق با شماست ولی همه کاربرانی که توی سایت جومینا فعالیت می کنند با همه افزونه های جومینا کار نکرده اند که بتوانند پاسخ مناسبی به شما بدهند پس باید کمی صبر کنید تا کسی که با افزونه مورد نیاز شما کار کرده به شما پاسخ دهد البته ناراحت نشوید من هم قصد جسارت نداشتم ولی قبول دارم خیلی از سوالات خود بنده هم پاسخ داده نشده اند. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر