personable 55 ارسال شده در مرداد 93 سلام و خسته نباشید خدمت همه !یک مشکل در روند کار با این کامپوننت دارم !این که من قالبی دارم که در موقعیت Top، چهار قسمت وجود داره به نام custom module 1 تا 4وقتی top Ads Pro را روی موقعیت top میگذارم در کاستوم 1 نشون میده و تا اینجای کار خوبه !اما وقتی از مدیریت ماژول ها یک Top Ads Pro جدید رو انتخاب میکنم , و روی موقعیت Top میزارم تبلیغات تکراری را روی کاستوم 2 نشان میدهد . ( تو کامپوننت DJ Classifieds قابلیت تنظیم ستون داشت ) اما در این کامپوننت چیزی ندیدم که بشه باهاش این کار رو کرد !آیا جایی برای تنظیمات ستونها در کامپوننت p30 advertise وجود داره ؟اگر من بخوام در چند جای مختلف در قالب تبلیغ بگذارم و تکراری نشون نده باید چه کاری انجام بدم ؟لطفا راهنمایی کنید .ممنون میشم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاقاسمی 1,539 ارسال شده در مرداد 93 سلام و خسته نباشید خدمت همه ! یک مشکل در روند کار با این کامپوننت دارم ! این که من قالبی دارم که در موقعیت Top، چهار قسمت وجود داره به نام custom module 1 تا 4 وقتی top Ads Pro را روی موقعیت top میگذارم در کاستوم 1 نشون میده و تا اینجای کار خوبه ! اما وقتی از مدیریت ماژول ها یک Top Ads Pro جدید رو انتخاب میکنم , و روی موقعیت Top میزارم تبلیغات تکراری را روی کاستوم 2 نشان میدهد . ( تو کامپوننت DJ Classifieds قابلیت تنظیم ستون داشت ) اما در این کامپوننت چیزی ندیدم که بشه باهاش این کار رو کرد ! آیا جایی برای تنظیمات ستونها در کامپوننت p30 advertise وجود داره ؟ اگر من بخوام در چند جای مختلف در قالب تبلیغ بگذارم و تکراری نشون نده باید چه کاری انجام بدم ؟ لطفا راهنمایی کنید .ممنون میشم دوست عزیز بهتره از یه کامپوننت دیگه استفاده کنید موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
personable 55 ارسال شده در مرداد 93 دوست عزیز بهتره از یه کامپوننت دیگه استفاده کنید موفق باشید کامپوننت پیشنهادی شما چیست ؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاقاسمی 1,539 ارسال شده در مرداد 93 (ویرایش شده) کامپوننت پیشنهادی شما چیست ؟ از چه ورژنی استفاده می کنید؟ منظورم ورژن جوملاست ویرایش شده مرداد 93 توسط ghasemy50 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاقاسمی 1,539 ارسال شده در مرداد 93 اگر از جوملا 2.5 استفاده می کنید http://www.joomina.ir/joomla-farsi-extensions/joomla-farsi-extension-site-facility/advertising/%DA%A9%D8%A7%D9%85%D9%BE%D9%88%D9%86%D9%86%D8%AA-%D9%85%D8%AF%DB%8C%D8%B1%DB%8C%D8%AA-%D8%A2%DA%AF%D9%87%DB%8C-%D8%AA%D8%A8%D9%84%DB%8C%D8%BA%D8%A7%D8%AA.html این کامپوننت خوبی است 1 واکنش ها : personable نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
personable 55 ارسال شده در مرداد 93 از چه ورژنی استفاده می کنید؟ منظورم ورژن جوملاست Joomla! 2.5.7 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاقاسمی 1,539 ارسال شده در مرداد 93 Joomla! 2.5.7 پست 5 رو نگاه کنید 1 واکنش ها : personable نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
personable 55 ارسال شده در مرداد 93 (ویرایش شده) JInstaller: :نصب: فایل نصب XML جوملا یافت نشد این مسیر دارای بسته نصبی معتبری نمی باشد ارور ویرایش شده مرداد 93 توسط personable نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاقاسمی 1,539 ارسال شده در مرداد 93 JInstaller: :نصب: فایل نصب XML جوملا یافت نشد این مسیر دارای بسته نصبی معتبری نمی باشد ارور وقتی افزونه رو دانلود کردید پوشه محتویات پوشه Extension را اکسترکت و از مدیریت افزونه ها ایمپورت کنید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
personable 55 ارسال شده در مرداد 93 وقتی افزونه رو دانلود کردید پوشه محتویات پوشه Extension را اکسترکت و از مدیریت افزونه ها ایمپورت کنید مانند افزونه های دیگر پوشه Extension وجود ندارد ! فایلهای کامپوننت در روت خود فایل زیپ است . موقع نصب ارور میدهد ، ممنونم ! از dj clas استفاده میکنم اما باید کمی سفارشی بشه . به هر حال از شما سپاسگذارم 1 واکنش ها : رضاقاسمی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر