mohsen kian 51 ارسال شده در مرداد 93 با سلام در آموزشی که آقای تهرانی در سایت زرین پال برای این ماژول گذاشتن جایی برای وارد کردن شماره حساب هست. من ماژول را دانلود و نصب کردم اما جایی نداره که بتونم شماره حساب را وارد کنم لطفا راهنمایی نمایید. همچنین زمانی که با ماژول آسان پرداخت جومینا زرین پال کار پرداخت انجام می شود در صفحه زرین پال به قسمت پرداخت ارجاع داده نمی شود لطفا راهنمایی کنید با تشکر نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاقاسمی 1,539 ارسال شده در شهریور 93 با سلام در آموزشی که آقای تهرانی در سایت زرین پال برای این ماژول گذاشتن جایی برای وارد کردن شماره حساب هست. من ماژول را دانلود و نصب کردم اما جایی نداره که بتونم شماره حساب را وارد کنم لطفا راهنمایی نمایید. همچنین زمانی که با ماژول آسان پرداخت جومینا زرین پال کار پرداخت انجام می شود در صفحه زرین پال به قسمت پرداخت ارجاع داده نمی شود لطفا راهنمایی کنید با تشکر آيا از جومينا دانلود كرديد؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mohsen kian 51 ارسال شده در شهریور 93 آيا از جومينا دانلود كرديد؟ از سایت زرین پال دانلود کردم ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------ اقای قاسمی لطف می کنید اگر پاسخ بدید ممنون نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاقاسمی 1,539 ارسال شده در شهریور 93 با جومينا تست كنيد. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mohsen kian 51 ارسال شده در شهریور 93 با جومينا تست كنيد. با جومینا هم تست کردم اما نشد اگر شما باز لینکی دارید بدید تست کنم ممنون می شم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر