ساناز صداقتی 8 ارسال شده در تیر 93 سلام من هر کاری می کنم قسمت(سایت رسمی ونوس) از قسمت عنوان حذف نمی شود yon.ir/Hura نام سایت در بالا به قسمت منو ها و منوی اصلی و... هم رفتم ولی نمیدونم مشکل کجاست و حذف نمی شود دوستان اگر ممکن هست راهنمایی کنید با تشکر نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
MSH 30 ارسال شده در تیر 93 سلام من هر کاری می کنم قسمت(سایت رسمی ونوس) از قسمت عنوان حذف نمی شود yon.ir/Hura نام سایت در بالا به قسمت منو ها و منوی اصلی و... هم رفتم ولی نمیدونم مشکل کجاست و حذف نمی شود دوستان اگر ممکن هست راهنمایی کنید با تشکر مدیریت منوها - منوی اصلی - صفحه اصلی- تب گزینه های صفحه نمایش نام سایت را می توانید تغییر دهید 1 واکنش ها : elmi1413 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
ساناز صداقتی 8 ارسال شده در تیر 93 مدیریت منوها - منوی اصلی - صفحه اصلی- تب گزینه های صفحه نمایش نام سایت را می توانید تغییر دهید برادر تغییر میدم ولی کلا هیچ اتفاقی نمیافته کش رو هم خالی کردم کلا فیکس شده!!! نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
sirati 5 ارسال شده در تیر 93 اونی که تو اسلاید شو منظور شماس؟ برو مدیریت ماژول ، ماژول اسلاید شو رو باز کن هر هکسی که ادد کردی یه توضیحات زیرش داره !!!!! که می شه نوشته زیر عکس های اسلاید شو 1 واکنش ها : ساناز صداقتی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
sirati 5 ارسال شده در تیر 93 تو base.css هم هدر عکس موسسه رسمی ونوس هست mg height="175" border="0" width="731" style="float: left;" alt="سایت رسمی موسسه ونوس" src="http://upload.venoos.net/uploads/Heder.jpg"></img> این لینک ویرایش کنی اونم عوض می شه 1 واکنش ها : ساناز صداقتی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
ساناز صداقتی 8 ارسال شده در تیر 93 تو base.css هم هدر عکس موسسه رسمی ونوس هست mg height="175" border="0" width="731" style="float: left;" alt="سایت رسمی موسسه ونوس" src="http://upload.venoos.net/uploads/Heder.jpg"></img> این لینک ویرایش کنی اونم عوض می شه ممنون مشکل حل شد نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر