vapa_71 42 ارسال شده در خرداد 93 سلام دوستان من ای کامپوننت رو میخوام سایت جومینا هم داره این کامپوننت رو اما برای کاربرای سطح یک هست اگه کسی داره لطفا لینک دانلود بده اینم لینک جومینا http://www.joomina.ir/joomla-farsi-extensions/joomla-farsi-extension-site-facility/all-free/%DA%A9%D8%A7%D9%85%D9%BE%D9%88%D9%86%D9%86%D8%AA-%D9%86%D9%85%D8%A7%DB%8C%D8%B4%DA%AF%D8%B1-%D8%B3%D8%A7%DB%8C%D8%AA-%D8%A8%D8%B1%D8%A7%DB%8C-%D9%85%D9%88%D8%A8%D8%A7%DB%8C%D9%84.html ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- حداقل اسم کامپوننتش رو بگین از جایی دانلود کنم میخوایم داخل موبایل سایت رو به صورت کامل نشون بده نمیخوام توی موبایل ظاهر سایت تغییر کنه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
arashmmm1414 34 ارسال شده در خرداد 93 سلام ،، نام کامپوننت Mobile_Joomla_1-2-6-2 نام سایت رو نمی تونم معرفی کنم به خاطر قوانین جومینا خواستی ایمیلت رو بده باست بفرستم 1 واکنش ها : vapa_71 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
vapa_71 42 ارسال شده در خرداد 93 سلام ،، نام کامپوننت Mobile_Joomla_1-2-6-2 نام سایت رو نمی تونم معرفی کنم به خاطر قوانین جومینا خواستی ایمیلت رو بده باست بفرستم این کامپوننت رو فکر کنم امتحان کردم اما به صورتی که توی کامپیوتر هست نمایش داده نمیشه و مخصوص موبایل نمایش میده یعنی ظاهر سایت عوض میشه ؟! ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------ کسی نمیتونه راهنمایی کنه ؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
sirati 5 ارسال شده در خرداد 93 سلام اینجا یکم دیر جواب می دن با چه قالبی کار کردی ؟ اگه بخوای با فریمورک کار کنی می تونی راحت تر این کارو انجام بدی هستند فرم فورک های فارسی که بخوای راحت قالب طراحی کنی و واکنش گرا باشن 1 واکنش ها : vapa_71 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
vapa_71 42 ارسال شده در خرداد 93 سلام اینجا یکم دیر جواب می دن با چه قالبی کار کردی ؟ اگه بخوای با فریمورک کار کنی می تونی راحت تر این کارو انجام بدی هستند فرم فورک های فارسی که بخوای راحت قالب طراحی کنی و واکنش گرا باشن من از قالب shaper_megadeal استفاده کردم الان مشکل من با چی حل میشه کامپوننتی هست که بتونم همونطور که داخل کامپیوتر نمایش داده میشه داخل گوشی هم نمایش داده بشه ؟ اگه میشه یه کامپوننت معرفی کنید ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------ البته این قالب با مرورگر اینترنت اکسپلورر7 به پایین هم مشکل داره، اگه ممکنه راهنمایی کنید چطور این دو مشکل رو حل کنم ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------ آقای صفر علی که هشدار میدی الان این تایپیک رفته پایین و من جواب سوالمو رو نگرفتم ، بهتر نیست به جای اینکه هشدار بدین جواب من و امثال من رو بدید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در خرداد 93 آقای صفر علی که هشدار میدی الان این تایپیک رفته پایین و من جواب سوالمو رو نگرفتم ، بهتر نیست به جای اینکه هشدار بدین جواب من و امثال من رو بدید با سلام اگر شما قوانین رو نقض نکنید ، اخطاری هم دریافت نمیکنید ! اون افزونه هم ، یک افزونه ترجمه شده هست و من اسم اصلیش رو نمیدونم . بهتره در لینک زیر جستجو کنید http://extensions.joomla.org/extensions/advanced-search-results/1654196 موفق و پیروز باشید یا حق 1 واکنش ها : vapa_71 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
sirati 5 ارسال شده در خرداد 93 من از قالب shaper_megadeal استفاده کردم الان مشکل من با چی حل میشه کامپوننتی هست که بتونم همونطور که داخل کامپیوتر نمایش داده میشه داخل گوشی هم نمایش داده بشه ؟ اگه میشه یه کامپوننت معرفی کنید ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------ البته این قالب با مرورگر اینترنت اکسپلورر7 به پایین هم مشکل داره، اگه ممکنه راهنمایی کنید چطور این دو مشکل رو حل کنم ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------ آقای صفر علی که هشدار میدی الان این تایپیک رفته پایین و من جواب سوالمو رو نگرفتم ، بهتر نیست به جای اینکه هشدار بدین جواب من و امثال من رو بدید من اون کامپونتی که تو سایت جومینا هست رو نصب کردم. مشکلی نداشت، اگه با اون حل نشد با چنتا حرفی صحبت کن یا کلاً بیا خودت یه قالب طراحی کن که واکنشگرا باشه 1 واکنش ها : vapa_71 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر