mfjoomina 2 ارسال شده در خرداد 93 با سلام آیا با ارتقای جوملا 1.5 به 2.5 و نصب قالب جدید نظراتی که کاربران به مطالب دادند حذف میشه؟ اگه حذف میشه برای حذف نشدنشون باید چکار کنم؟ متشکر نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در خرداد 93 درود بر شما بله حذف میشه راه حل : http://www.joomlatune.com/forum/index.php?PHPSESSID=9abb4ad3a8cdb1e97a15f1fb350fc17e&topic=3571.msg14377#msg14377 2 واکنش ها : مصطفی صفرعلی و m4mali نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
soroshesami 0 ارسال شده در شهریور 93 با سلام من میخام قالب جوملامو عوض کنم بار اول خریدم از یه شرکت ولی الان میخام خودم انجام بدم اگر میشه راهنماییم کنید. اینم ادرس سایت www.mobintarh.ir نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mahdi m 509 ارسال شده در شهریور 93 با سلام من میخام قالب جوملامو عوض کنم بار اول خریدم از یه شرکت ولی الان میخام خودم انجام بدم اگر میشه راهنماییم کنید. اینم ادرس سایت www.mobintarh.ir سوال جدید در تاپیک جدید در ضمن در تاپیکی که ایجاد میکنید بیشتر توضیح بدید چون نامفهومه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر