eFarzad 0 ارسال شده در اسفند 89 با سلام خدمت دوستان گرامی چند وقتیه که به یک مشکل خاصی بر خوردم که هر کاری کردم حل نشد، حتی با بر گردوندن بک آپ. اونم اینه که به جای مطالب اصلی در صفحه اصلی دو ارور زیر میاد : Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/****/public_html/components/com_content/models/frontpage.php on line 104 Warning: mysql_num_rows(): supplied argument is not a valid MySQL result resource in /home/****/public_html/libraries/joomla/database/database/mysql.php on line 344 در بقیه صفحات هم ارور 404 رو میده. در ضمن جولای من نسخه 1.5.22 هست و نسخه PHP سرورم هم 5 هست. ممنون میشم اگه کسی بتونه کمکم کنه. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
aminweb 26 ارسال شده در اسفند 89 دوست عزیز در مورد ارور اول اینکه هسته بخش محتوای جوملا شما ایراد پیدا کرده...بنظرم بهتره که هسته جوملاتون را از نوع نصب کنین... نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
فرحزادیان 947 ارسال شده در اسفند 89 با سلام به انجمن جومینا خوش آمدید اول اینکه بفرمائید خودبخود اینطور شده یا بعد از تغییراتی که احتمالا خودتون در جوملا انجام دادید اینطور شده!؟ یا حتی بعد از نصب افزونه ای!؟ چنانچه خودتون تغییراتی ندادید و افزونه ای هم نصب نکردید که بعد از اون اینطور بشه، در واقع خودبخود اینطور شده بهتره اول با ادمین سرورتون تماس بگیرید... اگر خودتون تغییراتی اعمال کردید به حالت اول برگردونید اگر بعد از نصب افزونه ای این مشکل پیش آمده افزونه رو غیر فعال و یا اگر دقیق افزونه یادتون نیست افزونه ها رو یکی یکی بررسی کنید (با غیر فعال کردن --- می تونید از پلاگین ها شروع کنید) یک مورد دیگر رو هم می تونید انجام دهید و اون اینکه پک کامل جولا رو با فرمت tar برای هاست لینوکسی و یا با فرمت zip برای سایر سیستم ها رو دریافت کنید و در دایرکتوری که در حال حاضر پوشه ها و فایلهای جوملا درون هستند آپلود کنید و بعد از آپلود فقط اکسترکت (نصب نکنید) بعد از اکسترکت فایل installation رو حذف کنید... امیدوارم مشکلتون حل شه پیروز باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Opera 36 ارسال شده در اسفند 89 مورد اول به خاطر ناقص خذف شدن یه ماژول بوده که باید بری و از تو دیتابیس دستی پاکش کنی مورد دوم برای ناقص نصب شدن یه کامپوننته که خواستی به وسیله ماژول یا پلاگین مواردی از اون رو تو یه جا نشون بدی (مثل فوکاگالری) که باید دوباره کامپوننت رو نصب کنی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
eFarzad 0 ارسال شده در اسفند 89 با سلام به انجمن جومینا خوش آمدید اول اینکه بفرمائید خودبخود اینطور شده یا بعد از تغییراتی که احتمالا خودتون در جوملا انجام دادید اینطور شده!؟ یا حتی بعد از نصب افزونه ای!؟ چنانچه خودتون تغییراتی ندادید و افزونه ای هم نصب نکردید که بعد از اون اینطور بشه، در واقع خودبخود اینطور شده بهتره اول با ادمین سرورتون تماس بگیرید... اگر خودتون تغییراتی اعمال کردید به حالت اول برگردونید اگر بعد از نصب افزونه ای این مشکل پیش آمده افزونه رو غیر فعال و یا اگر دقیق افزونه یادتون نیست افزونه ها رو یکی یکی بررسی کنید (با غیر فعال کردن --- می تونید از پلاگین ها شروع کنید) یک مورد دیگر رو هم می تونید انجام دهید و اون اینکه پک کامل جولا رو با فرمت tar برای هاست لینوکسی و یا با فرمت zip برای سایر سیستم ها رو دریافت کنید و در دایرکتوری که در حال حاضر پوشه ها و فایلهای جوملا درون هستند آپلود کنید و بعد از آپلود فقط اکسترکت (نصب نکنید) بعد از اکسترکت فایل installation رو حذف کنید... امیدوارم مشکلتون حل شه پیروز باشید از راهنمایی سریعتون واقعا ممنونم. این اتفاق به شکل کاملا اتفاقی رخ داد. یعنی بعد از چند روز که اومدم وارد سایت بشم برای ارسال یک پست جدید، متوجه شدم که سایت این شکلی شده. فکر کنم که بهتر باشه راه آخر رو که پیشنهاد کردید امتحان کنم. نتیجه رو در همینجا به اطلاع میرسونم. باز هم از راهنمایی سریع دوستان ممنونم. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
فرحزادیان 947 ارسال شده در اسفند 89 خواهش می کنم اگر کاملا اتفاقی بوده اول با ادمین سرورتون تماس بگیرید و اگر به نتیجه نرسیدید موارد دیگه رو که در بالا عرض کردم پیگیر باشید... پیروز باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
eFarzad 0 ارسال شده در اسفند 89 خواهش می کنم اگر کاملا اتفاقی بوده اول با ادمین سرورتون تماس بگیرید و اگر به نتیجه نرسیدید موارد دیگه رو که در بالا عرض کردم پیگیر باشید... پیروز باشید در تماس با ادمین سرور به بنده گفته شد که ایراد از سرور نیست. پک کامل جوملا فارسی نسخه 1.5.22 رو هم دانلود و سپس روی سایت آپلود کردم و اکسترکت کردم و پوشه Installation رو هم پاک کردم، اما سایت باز هم به همون شکل بود. راستی یادم رفت بگم که با یوزرنیم و پسورد هم نمیتونم وارد قسمت Backend سایت بشم. از طریق phpmyadmin هم به ترتیب کامپوننت ها ، ماژول ها و پلاگین ها رو غیر فعال کردم، اما باز هم نتیجه ای نگرفتم، دیگه نمیدونم مشکل از کجا میتونه باشه. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
فرحزادیان 947 ارسال شده در اسفند 89 با سلام با توجه به موارد ذکر شده و نتیجه نگرفتن پیشنهاد می کنم اگر خودتون بک آپ دارید برای زمان قبل از این مشکل اجراش کنید و اگر ندارید به ادمین سرورتون بگید جدید ترین بک آپی که قبل از وقوع این مشکل بوده رو براتون ریستور کنن... حالا قبل از این کار اگر مایل بودید اطلاعات هاست و ادمین رو + لینک این تاپیک برام پیام خصوصی کنید تا بررسی کنم... پیروز باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
eFarzad 0 ارسال شده در فروردین 90 با سلام دوباره خدمت دوستان ! بالاخره متوجه شدم که اشکال این ارورها از کجا بود ! جدول Jos_Users پاک شده بود.حالا اینکه چه جوری و توسط چه کسی پاک شده ، نمیدونم. جدول رو با یک رکورد برای ورود به سیستم ایجاد کردم. رکورد با یوزر admin و پسورد admin ( بصورت هش شده ). اما در حال حاضر به دو تا مشکل خوردم ، یکی اینکه توسط یوزری که ساختم نمیتونم وارد قسمت Backend سایت بشم و میگه این کاربر مجاز به ورود نمی باشد، در صورتی که من نوعش رو در زمان ساخت Super Administrator تعریف کردم. مشکل دوم من هم مربوط به این میشه که الان اطلاعات کاربران سایت رو از دست دادم و خواستم بپرسم که راهی برای بازگردوندنشون هست ؟ با تشکر. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
فرحزادیان 947 ارسال شده در فروردین 90 با سلام به ادمین سرورتون بگید جدید ترین بک آپ قبل از بروز این مشکل رو براتون ریستور کنه... اگر تنها خودتون به کنترل پنل هاست دسترسی دارید و مطمئنید که اشتباها تیبل مورد نظر رو پاک نکردید بهتره از ادمین سرورتون جواب بخواهید و ... پیروز باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر