rezamb 5 ارسال شده در اردیبهشت 93 سلام دوستانچطور میشه فونت فارسی به این قالب اضافه کرد؟ jm-exclusive-furnitureتمام راه های معمول رو رفتم جواب نگرفتم:7::7:لطفا راهنمایی کنید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mr.lvlrf 32 ارسال شده در اردیبهشت 93 سلام دوستان چطور میشه فونت فارسی به این قالب اضافه کرد؟ jm-exclusive-furniture تمام راه های معمول رو رفتم جواب نگرفتم:7::7: لطفا راهنمایی کنید درود لطفا دمو آنلاین بزارید. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
rezamb 5 ارسال شده در اردیبهشت 93 (ویرایش شده) درود لطفا دمو آنلاین بزارید. این لینک سایت اصلیه: http://demo.joomla-monster.com/195-jm-exclusive-furniture قالب برای جوملا2.5 هستش در تنظیمات قالب میشه سه نوع فونت انگلیسی انتخاب کرد که از گوگلفونت هم استفاده شده اما نمیتونم فونت فارسی بهش اضافه کنم ویرایش شده اردیبهشت 93 توسط rezamb نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
topmihan 141 ارسال شده در اردیبهشت 93 باید ببینید از چه فریمورکی بهره برده با توجه به نوع فریمورک اقدام کنید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر