arsamari91 0 ارسال شده در اسفند 89 می خواستم بدونم چطور میشه من مجموعه هام و بخش هام رو ذخیره کنم و یه جوملا دیگه نصب کنم چون الان تو مدیریت ،قالبم نمایش داده نمیشه و چند بار هم این سوال رو پرسیدم تو انجمن ولی کسی جوابمو نداده. قالبم الان وقتی سایت رو می آرم بالا قالب نمایش داده میشه ولی تو مدیریت نمایش نمیده که بتونم تغییرات رو روش اعمال کنم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
فرحزادیان 947 ارسال شده در اسفند 89 با سلام منظورتون این هست که کنترل پنل ادمین براتون باز نمی شه؟ لطفا مشکلتون رو واضح تر بفرمائید تا بهتر راهنمایی شوید... لینک تاپیکی که قبلا این مورد رو پرسیدید قرار دهید! (بنده چیزی یادم نمیاد!) پیروز باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
arsamari91 0 ارسال شده در اسفند 89 یعنی اینکه باید تو مدیریت قالب مثلا بنویسه قالب (sina) ولی نمی نویسه (قالب های دیگه هستن ولی اون نمایش نمیده) اما قالب سینا رو سایت بصورت پیش فرض هست و نمایش داده میشه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
ستار رضايي 80 ارسال شده در اسفند 89 دوست عزیز قالب های دیگه ای که نصب می کنید اینجا می یاد؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
arsamari91 0 ارسال شده در اسفند 89 دوست عزیز قالب های دیگه ای که نصب می کنید اینجا می یاد؟ بله قالب های دیگه نصب میشه و همین جا میاد. ولی این قالب که می خوام دوباره هم نصب کنم(sina) نمیشه، الان تو عکس مشخصه که هیچ قالبی پیش فرض سایت نیست ولی همون قالبی که تو مدیریت نشون نمیده پیش فرضه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
فرحزادیان 947 ارسال شده در اسفند 89 با سلام عجیبه! یعنی الان قالبی که در این لیست نیست پیشفرض هست!؟ یعنی بعد از نصب قالب مورد نظر بدون پیشفرض سازی از مدیریت، شد قالب پیشفرض شما!؟ در مدیریت سایت از قسمت نصب/حذف در تب قالب ها آیا قالب مورد نظر در لیست هست؟ یکی از قالب های پیشفرض خود جوملا رو بعنوان قالب پیشفرض انتخاب کنید و بعد این قالبی که مشکل دارد رو بصورت دستی از هاست حذف کنید و بعد مجدد اقدام به نصب کنید... اگر نتیجه نگرفتید در صورت امکان اگر قالبتون اختصاصی نیست لینک بدید تا بررسی شه و بهتر بشه راهنمایی کرد... نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
ستار رضايي 80 ارسال شده در اسفند 89 دوست عزیز یکبار دیگه جوملا را بروز رسانی کنید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
arsamari91 0 ارسال شده در اسفند 89 اینطوره نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Saeed_Shamsi 758 ارسال شده در اسفند 89 با سلام جالبه ! برید از طریق پنل هاستتون هرچی فایل اضافی در دایرکتوری قالبهاتون هست رو پاک کنید . / بجز index.html / بعد از همون جا قالب مورد نظرتون رو که میخواهید نصب کنید رو آپلود کنید . جواب ؟ یا حق نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر